Fiica lui Woody Allen continuă seria acuzaţiilor la adresa celebrului ei tată Ororile la care a fost supusă de cunoscutul regizor

Fiica lui Woody Allen continuă seria acuzaţiilor la adresa celebrului ei tată Ororile la care a fost supusă de cunoscutul regizor

Dylan a fost crescută de Mia Farrow, mama ei adoptivă (Foto: Profimedia).

Woody Allen a fost acuzat că şi-a abuzat sexual fiica adoptată. Ba mai mult, deşi Dylan era doar un copil în acele vremuri, regizorul o învăţa lucruri din sfera adulţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceste acuzaţii provin nu doar de la Dylan, ci şi de la martori oculari, precum Priscilla Gilman. 

Acesta povesteşte cum i-a văzut pe cei doi părăsind dormitorul, un loc în care Dylan susţinea că ''Woody îşi înfăşoară corpul în jurul meu într-un mod intim”. De-a lungul timpului, din ce în ce mai mulţi membri ai familiei şi prieteni au început să bănuiască că ceva nu este în regulă.
„Când el venea, ea fugea de uşă şi spunea:<< Ascunde-mă >>", spune Gilman, care avea mai târziu să se mărite cu fratele mai mare al lui Dylan, Matthew Previn.„ La început, am crezut că este un joc, dar apoi mi-am dat seama că ea se simţea sufocată de el".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările