UPDATE Fabian Sasu, fostul concurent „Vocea României“ dat dispărut, e teafăr şi s-a întors în ţară: „E destul de bulversat de întâmplare şi acum se recuperează“

UPDATE Fabian Sasu, fostul concurent „Vocea României“ dat dispărut, e teafăr şi s-a întors în ţară: „E destul de bulversat de întâmplare şi acum se recuperează“

Fabian Sasu a făcut parte din echipa lui Smiley FOTO Pro TV

Fabian Sasu, fost concurent al show-ului „Vocea României“ şi membru al formaţiei No Stress, a fost găsit teafăr, după ce a plecat într-o excursie în Amsterdam şi nu s-a mai întors, iar apropiaţii au alertat autorităţile. Colegii de trupă au anunţat că artistul îşi pierduse toate bunurile şi a reuşit cu greu să revină în ţară.

UPDATE Fabian Sasu, care era căutat de Poliţie şi Interpol după ce a fost dat dispărut, s-a întors în siguranţă acasă. Cântăreţul şi-a pierdut toate bunurile şi a reuşit cu greu să-şi contacteze apropiaţii. 

„Vă salutăm! Am revenit cu veşti bune. Fabian este în siguranţă. Şi-a pierdut banii, actele şi telefonul în Amsterdam şi a intrat foarte greu în contact cu noi. Astăzi s-a întors în ţară destul de bulversat de această întâmplare şi momentan se recuperează. Vă mulţumim tare mult tuturor pentru susţinere şi pentru share-uri. Ne bucurăm că totul s-a terminat cu bine“, au anunţat membrii trupei No Stress. 

Fabian Sasu a fost dat dispărut după ce pe data de 2 august a plecat singur într-o vacanţă în Amsterdam, însă nu s-a mai întors la data stabilită, iar apropiaţii nu au mai reuşit să-l contacteze. În prezent, cântăreţul în vârstă de 35 de ani este căutat de Poliţie şi Interpol, potrivit unui anunţ al colegilor săi din trupa No Stress. 
 
„Colegul nostru Fabian Sasu este dat dispărut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate şi vom fi prezenţi în formula pe care o ştiţi, cu excepţia evidentă a lui Fabian. Imediat ce avem veşti, vom posta. Mulţumim de înţelegere!“, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei No Stress. 
 
 

Fabian Sasu este psiholog la un centru pentru tineri, iar pasiunea pentru muzică s-a concretizat într-o formaţie în care cântă alături de Vladimir Pocorschi şi Eliza Manda. În anul 2014, Fabian a fost concurent în echipa lui Smiley în cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului „Vocea României“.  
 
citeste totul despre: