Eminem şi-a dezvăluit numărul de telefon: „Scrieţi-mi un mesaj şi vă răspund“

Eminem şi-a dezvăluit numărul de telefon: „Scrieţi-mi un mesaj şi vă răspund“

Eminem FOTO Guliver/Getty Images

Eminem le-a transmis fanilor, într-un mesaj publicat pe Twitter, numărul său de telefon, pentru a putea răspunde întrebărilor pe care ei le au despre rapper.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de un vers din piesa „Stan“, luni, el a notat numărul de telefon la care aşteaptă mesajele fanilor.

„Scrieţi-mi şi vă răspund“ şi a făcut legătura cu o aplicaţie de pe care pot fi trimise mesaje text, potrivit news.ro. 

Eminem (Marshall Mathers) va găzdui miercuri, în direct pe Spotify, o petrecere online la care va fi ascultat cel de-al treilea album al său, „The Marshall Mathers LP“, pe care se află single-urile „The Real Slim Shady“, „Stan“, „The Way I Am“ şi „Bitch Please II.

Anul aceste se împlinesc două decenii de la apariţia discului.   

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa „Lose Yourself”, la categoria „cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu 15 premii Grammy din 44 de nominalizări.

A lansat 11 albume de studio: „Infinite“ (1996), „The Slim Shady“ (1999), „The Marshall Mathers“ (2000), „The Eminem Show“ (2002), „Encore“ (2004), „Relapse“ (2009), „Recovery“ (2010), „The Marshall Mathers 2“ (2013), „Revival“ (2017), „Kamizaze“ (2018) şi „Music to Be Murdered By“. Cu excepţia „The Slim Shady“, toate albumele lui au ocupat primul loc în clasamentul Billboard 200.

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările