E mai frumoasă la 55 de ani decât la 26! Cindy Crawford uluieşte din nou: a recreat o celebră fotografie din tinereţe în scopuri caritabile

E mai frumoasă la 55 de ani decât la 26! Cindy Crawford
uluieşte din nou: a recreat o celebră fotografie din tinereţe în scopuri
caritabile

Cindy Crawford. Foto: Instagram

Este o celebră imagine cu ea când face reclamă la o băutură răcoritoare, în tinereţe. Nu avea nici 30 de ani şi devenise un top model de succes.

Cindy Crawford încă are tot ce îi trebuie! La 55 de ani, a recreat această fotografie din 1992, în acelaşi loc în care a pozat în tinereţe, pentru scopuri caritabile.

Nu pare să fi îmbătrânit deloc. Celebrul top model a îmbrăcat fără probleme pantalonii scurţi, maioul alb sexy şi decoltat şi tocuri ameţitoare. Braţele îi sunt chiar mai tonifiate decât acum 29 de ani. Inclusiv cerceii sunt aceiaşi ca în reclama din tinereţe.

Make-up artistul vedetelor Sam Visser i-a făcut un machiaj specific perioadei pe care voia să o recreeze, iar fotograful David Yarrow a făcut tot posibilul ca imaginile să fie cât mai apropiate de original. Vezi fotografiile!

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările