Demi Lovato, dezvăluiri şocante într-un nou documentar: Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol

Demi Lovato, dezvăluiri şocante într-un nou documentar: Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol

Demi Lovato FOTO shutterstock

Cântăreaţa americană Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit într-un documentar că a fost violată în adolescenţă când filma pentru Disney Channel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a făcut această mărturisire în cadrul documentarului „Demi Lovato: Dancing with the Devil", care a deschis, marţi, festivalul South By Southwest (SXSW).

Seria documentară a cărei protagonistă este Demi Lovato se concentrează pe lupta cântăreţei cu dependenţa de droguri. În 2018, Demi Lovato a suferit o supradoză fentanil, în urma căreia a fost internată într-o clinică de dezintoxicare. 

În patru episoade, cântăreaţa dezvăluie şi detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, inclusiv în noaptea supradozei.

„Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară. Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol", a mărturisit Demi Lovato.

Artista americană nu a dat numele violatorului, însă a precizat că incidentul s-a produs când "era membră a acestui grup Disney" şi îşi aminteşte că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o "tot timpul" pe perioada filmărilor.

Numind incidentul "povestea mea #MeToo", Lovato susţine că şi-a denunţat agresorul care nu era îngrijorat.

Artista a ajuns cunoscută în urma producţiei Disney Channel "Camp Rock" şi filmată atunci când avea 15 ani.

În documentar - în care mai apar Elton John, magnatul muzical Scooter Braun şi actorul Will Ferrell - Demi Lovato recunoaşte că nu a putut să renunţe deodată la dependenţele sale şi că ocazional fumează marijuana şi consumă alcool cu moderaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările