Cocktail-Ştiri pe scurt

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" 2010 se va desfăşura, în perioada 1-6 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov. TVR nu vrea să strice tradiţia şi va organiza şi anul acesta manifestarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Cerbul de Aur" 2010, în septembrie, la Braşov

Ediţia din 2010 va sărbători „majoratul" festivalului, structura evenimentului fiind cea binecunoscută: trei zile de concurs, finala, gala şi seara de folclor (la 6 septembrie). Potrivit TVR, concepţia artistică a spectacolelor va prezenta o imagine nouă a „Cerbului de Aur", ce va îmbina linia tradiţională a evenimentului cu idei moderne.

Dragoş Bucurenci:Nu ratez niciodată....

Eu nu am televizor de cinci ani, dar mă uit pe net la „Apropo TV", iar când sunt la sală, am televizor pe stepper, aşa că mă uit la televiziunile de ştiri, adică la Antena 3, Realitatea TV şi la CNN. Cam acesta este consumul meu mediatic de pe TV!

Actorul Kirk Douglas şi-a făcut blog la 93 de ani

"Salut, sunt tatăl lui Michael Douglas!". Sunt primele cuvinte scrise de actorul Kirk Douglas, care acum, la 93 de ani, şi-a făcut blog. Kirk Douglas - de trei ori nominalizat la Oscar - spune despre el: „Chiar sunt un actor, dar acum îmi place mai mult să scriu cărţi. Când scriu, pot să joc toate rolurile - bărbaţi, femei, băieţi şi fete". Kirk Douglas mai mărturiseşte pe blog că ar vrea s-o întâlnească pe Angelina Jolie, atunci când actriţa se va întoarce din Vietnam şi... dacă soţia îi va da voie! Blogul lui Kirk Douglas poate fi găsit la adresa:
www.myspace.com/kirkdouglas.

„Thriller", cel mai influent videoclip din istorie

Videoclipul piesei „Thriller", interpretată de Michael Jackson, a fost votat cel mai influent clip din istoria muzicii pop, potrivit rezultatelor unui sondaj organizat pe platforma online MySpace, la care au participat peste 1.000 de fani. Videoclipul, despre care se spune că a desfiinţat graniţele dintre muzică şi cinema, a obţinut 15,2% din totalul voturilor exprimate. Pe poziţia a doua s-a situat „Here It Goes Again", un hit din 2006 al grupului OK Go.

Polanski, supărat pe americani

Controversatul regizor, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 13 ani, în 1977, dă în vileag „minciuna" pe care se bazează extrădarea sa. „Nu pot să mai tac, deoarece SUA continuă să ceară extrădarea mea, mai mult pentru a mă «servi pe tavă» presei internaţionale, decât pentru a pronunţa o hotărâre într-un caz în care un acord a fost stabilit în urmă cu 33 de ani", a scris Roman Polanski pe site-ul www.laregledujeu.org, ce aparţine unui bun prieten de-al regizorului.

Bârfe...

Gerard Butler  - Îndrăgostit de o sârboaică?

Actorul de origine scoţiană, care poate fi urmărit în producţia „Recompensă cu bucluc", alături de Jennifer Aniston, este subiectul unei idile dezvăluite chiar de presupusa iubită. Modelul Martina Rajic a mărturisit pentru publicaţia „Alo", din Serbia, ţara ei natală, că se întâlneşte de câteva zile cu Gerard Butler, starul de 40 de ani.

Halle Berry - îi schimbă ca pe papuci?

Nici nu a lăsat publicul să se obişnuiască cu vestea despărţirii de iubitul ei cu nouă ani mai tânăr, Gabriel Aubry, cu care o are pe micuţa Nahla, că Halle Berry s-a şi lăsat fotografiată lângă un alt bărbat. După ce au văzut o piesă de teatru de pe Brodway, actriţa şi, probabil, noua ei cucerire s-au plimbat prin New York, ţinându-se de mână.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările