Cătălin Măruţă răspunde acuzaţiilor aduse de Alex Velea: În prietenie, ca-n fotbal, sunt şi faze tensionate

Cătălin Măruţă răspunde acuzaţiilor aduse de Alex Velea: În prietenie, ca-n fotbal, sunt şi faze tensionate

Cătălin Măruţ i-a trimis un mesaj lui Alex Velea, pe o reţea de socializare, după ce acesta a vorbit despre el Foto: Instagram

În urmă cu câteva zile, Alex Velea a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruţă şi l-a acuzat de faptul că nu ratează niciun prilej de a crea o situaţie tensionată şi de a da curs controverselor. Iar Măruţă i-a răspuns fostului său amic, în mod indirect, printr-un mesaj scris pe pagina personală de Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alex Velea a fost prieten la cataramă cu Măruţă, însă de ceva timp sunt la cuţite. Velea l-a acuzat pe Cătăţin că ar căuta scandal cu orice preţ şi a promis că nu va mai călca niciodată în emisiunea acestuia de la Pro TV, potrivit Click.ro.

Alex Velea a vorbit deschis pentru prima dată, în cadrul podcastului găzduit de Speak, despre conflictul mocnit pe care îl are cu Cătălin Măruţă. Solistul susţine că nu există nicio săptămână în care să nu fie prezentat într-un context negativ, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv.

Se pare că vorbele lui Alex Velea au ajuns şi la urechile prezentatorului care, deşi nu a răspuns acuzaţiilor în mod oficial, a decis să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt şi faze tensionate, uneori din teren vezi situaţia altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalţi, meciul pare chiar pe viaţă şi pe moarte. La final însă, bărbaţii îşi strâng mâna şi chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat şi s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruţă.

Antonia, soţia lui Alex Velea, nu s-a lăsat mai prejos şi a răbufnit şi ea pe reţelele de socializare la adresa prezentatorului de la Pro TV

Citeşte continuarea pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările