Carmen Stănescu, despre iubirea vieţii ei: „Am avut parte de un om inteligent, plin de haz”

Carmen Stănescu, despre iubirea vieţii ei: „Am avut parte de un om inteligent, plin de haz”

foto: arhivă

Povestea de dragoste dintre ea şi soţul său, actorul Damian Crâşmaru, s-a scris de-a lungul a şase decenii. Iată povestea lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între Carmen Stănescu şi Damian Crâşmaru era o diferenţă de şase ani, un amănunt nesemnificativ pentru o iubire care a durat şase decenii.

Pe soţul ei, marea actriţă l-a cunoscut în 1955, când i s-a propus să intre în spectacolul cu piesa “Doamna nevăzută” de Calderon de la Barca, în rolul Don Manuel, înlocuind un actor care se îmbolnăvise. „În spectacol, avea să joace rolul celui care se îndrăgostea de personajul interpretat de mine. Într-o pauză, la repetiţie, el avea o chiflă cu şuncă, iar eu, cum sunt gurmandă, probabil că aşa căscam nişte ochi la şunca lui, încât mi-a oferit-o. El e cu şase ani mai mic şi mă văzuse jucând şi mă aprecia, dar de îndrăgostit cred că s-a îndrăgostit văzând că mâncam cu atâta poftă”, a povestit actriţa pentru „Jurnalul spiritual”.

Iată ce mai spunea Carmen Stănescu despre iubirea vieţii ei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: