„A căzut Forth Bridge!“ Codul care va anunţa moartea Prinţului Philip şi cum va arăta înmormântarea dorită de soţul reginei, una gândită chiar de el

„A căzut Forth Bridge!“ Codul care va anunţa moartea Prinţului Philip şi cum va arăta înmormântarea dorită de soţul reginei, una gândită chiar de el

Prinţul Philip are 99 de ani. (Foto: Getty Images)

Veştile nu sunt deloc încurajatoare în ceea ce-l priveşte pe soţul Reginei. În vârstă de 99 de ani, Prinţul Philip a fost transferat de la spitalul londonez în care era tratat pentru o infecţie nespecificată, la un spital specializat în boli de inimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse spitaliceşti susţin că prinţul va fi ţinut, acolo, sub observaţie pentru o afecţiune cardiacă preexistentă şi că nu sunt şanse ca acesta să părăsească spitalul până la sfârşitul săptămânii.

Deşi reprezentanţii palatului au un ton optimist în ceea ce-l priveşte pe soţul Reginei Elisabeta, faptul că acesta este tratat în spital încă din 17 februarie este puţin îngrijorător. Nu putem să ne întrebăm ce se poate întâmpla dacă Prinţul Philip pleacă dintre noi, mai devreme sau mai târziu, având în vedere şi vârsta lui record, prinţul împlinind 100 de ani pe 10 iunie. Ei bine, pentru acest trist eveniment, stafful regal şi autorităţile au pregătit un plan denumit Operaţiunea Forth Bridge, după denumirea unui pod între regiunile scoţiene Edinburgh şi Fife. "Forth Bridge is down!" va fi numele de cod sub care se va anunţa, atunci când se va întâmpla, moartea prinţului.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările