Sorin Cîmpeanu, despre petrecerea lui Selly: „Am văzut şi alte acţiuni, foarte responsabile, care intră în contradicţie flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat”

Sorin Cîmpeanu, despre petrecerea lui Selly: „Am văzut şi alte acţiuni, foarte responsabile, care intră în contradicţie flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat”

Sorin Cîmpeanu / FOTO Inquam Photos

Sorin Cîmpeanu, ministrul educaţiei, întrebat ce crede despre petrecerea lui Selly din weekendul trecut, în condiţiile în care Andrei Şelaru este un vlogger popular printre tineri, a declarat că „sunt aspecte contradictorii” la comportamentul vloggerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut şi alte acţiuni, foarte responsabile, care intră în contradicţie flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut şi bune, şi rele, şi responsabile, şi non-responsabile”, a declarat ministrul educaţiei, la Digi24.
 
Întrebat dacă există pericolul ca alţi tineri să ia drept exemplu această petrecere care a încălcat regulile din pandemie, Sorin Cîmpeanu a spus: „Ca om de media, ştiţi foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranţă da, există pericolul”, a adăugat ministrul educaţiei. „După cum există şi şansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a completat Sorin Cîmpeanu.
 
Petrecerea organizată de  Selly cu ocazia zilei sale de naştere  s-a lăsat cu amenzi din partea poliţiştilor. Oamenii legii au aflat despre cheful dat de Selly, la împlinirea celor 20 de ani, chiar de pe contul de Instagram al acestuia. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 15.000 lei pentru petrecerea pe care Selly a organizat-o cu ocazia zilei sale de naştere

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările