Protest al asociaţiilor de elevi, care solicită începerea noului an şcolar la 1 septembrie şi garantarea unui număr minim de zile de şcoală

Protest al asociaţiilor de elevi, care solicită începerea noului an 
şcolar la 1 septembrie şi garantarea unui număr minim de zile de şcoală

Asociaţia Elevilor din Constanţa

Mai multe asociaţii de elevi din ţară protestează, vineri, faţă de situaţia actuală a educaţiei din România şi solicită guvernanţilor începerea noului an şcolar la 1 septembrie şi garantarea unui număr minim de zile de şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Având în vedere situaţia actuală a educaţiei din România, asociaţiile reprezentative ale elevilor revendică: garantarea unui număr minim de zile de şcoală; începerea anului şcolar 2021-2022 pe 1 septembrie”, a anunţat Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC). 
 
AEC a precizat că vineri, de la ora 10.00, reprezentanţii asociaţiei vor depune la un oficiu poştal din Constanţa un colet care va ajunge la Administraţia Prezidenţială. Acţiuni similare vor desfăşura şi asociaţiile elevilor din Maramureş, Bacău, Mureş, Vâlcea, care vor depune acelaşi colet, către acelaşi destinatar.
 
Conţinutul coletului nu a fost dezvăluit de asociaţiile de elevi, acest lucru urmând să fie făcut vineri. 
 
De asemenea, Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov se va afla, vineri dimineaţă, în faţa Administraţiei Prezidenţiale pentru a depune pachetul.
 
Citeşte şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările