Articol publicitar

Ziua Mondială a Apei: de ce (nu) iubim apa?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Respirăm aer, dar suntem 70% apă. De ziua ei, Borsec sărbătoreşte apa în toate formele ei şi ne îndeamnă să o protejăm şi, de ce nu, să o apreciem mai mult.

„Trăim cu apă, trăim prin apă. De ziua ei, haideţi să îi spunem apei: «TE IUBIM, pentru că eşti parte din noi, zi de zi.»“

Când vorbim despre apă, avem tendinţa să ne gândim în special la apa pe care o bem, fără să ne dăm seama pe moment

De ce iubim apa? Ne dă energie, ne răcoreşte, ne uneşte cu natura, ne menţine în viaţă şi, nu în ultimul rând, este parte din noi. Respirăm aer, dar suntem 70% apă.

Borsec sărbătoreşte astăzi apa în toate formele ei, apa dătătoare de viaţă, energie şi bucurie, şi, în calitate de lider al pieţei apelor minerale naturale, lansează un apel pentru protejarea apelor naturale de pe teritoriul României, pentru protejarea acestei resurse preţioase. Se împlinesc 210 de ani de când Regina Apelor Minerale se îmbuteliază la scară industrială, devenind una dintre valorile naţionale, un nume recunoscut pretutindeni, un brand în care consumatorii au încredere şi pe care îl apreciază ”, a declarat Mihaela Drăghici, PR Director al Romaqua Group.

22 martie, Ziua Mondială a Apei

Ziua apei a fost propusă ca zi internaţională în anul 1992 în cadrul United Nations Conference la Rio de Janeiro, iar din 1993 aduce în atenţia publicului necesitatea protejării cantitative şi calitative a apelor potabile.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite