Viziunea economică a Guvernului, discutată cu guvernatorul BNR de premier şi ministrul Economiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a prezentat viziunea economică a Executivului guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
Dacian Cioloş a prezentat viziunea economică a Executivului guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Premierul Dacian Cioloş şi vicepremierul şi ministrul Economiei, Costin Borc, s-au întâlnit cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru discuţii generale pe teme economice, de macrostabilitate şi politică de creditare.

Premierul Cioloş a declarat, după ce s-a întâlnit cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, economistul şef al băncii centrale, împreună cu miniştrii Economiei şi Finanţelor, că discuţiile au vizat "o viziune dezvoltare economică pe termen mediu şi lung" şi că vor continua cu reprezentanţii partidelor, notează Mediafax.

"Am anunţat în urmă cu o lună că vrem să lucrăm, dincolo de implementarea programului de guvernare, la o viziune de dezvoltare economică, pe termen mediu, pe termen lung. O să avem discuţii inclusiv cu partidele politice parlamentare pe acest lucru, pentru că am vrea să ajungem la ceva ce poate fi asumat la nivel naţional fără să avem pretenţia că noi o să facem totul, dar cel puţin să lansăm discuţia şi pe această temă am discutat şi cu guvernatorul şi cu economistul şef al Băncii Naţionale", a declarat Dacian Cioloş la ieşirea de la discuţii.

Întrebat dacă s-a luat în discuţie şi legea „dării în plată”, Dacian Cioloş a spus că asemenea discuţii nu au avut loc.

La întâlnire au participat premierul Dacian Cioloş, vicepremierul şi ministrul Economiei, Costin Borc, ministrul Finanţelor, Anca Dragu, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu şi economistul şef al băncii centrale, Valentin Lazea.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite