Un lanț de librării aflat în insolvență livrează cărți și rechizite la domiciliu

0
Publicat:

Un lanț de librării prezent pe piață de peste 20 de ani a încheiat un parteneriat cu o platformă de livrări rapide, sperând că astfel își va ajuta clienții care nu au timp să ajungă în magazinele sale.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

„Diverta, brandul românesc care este pe piață de peste 23 de ani, își unește forțele cu platforma de livrare rapidă Tazz, pentru a veni în ajutorul clienților care nu au timp să ajungă în magazinele fizice pentru cărți, papetărie, rechizite, cadouri”, a informat compania, aflată în plină procedură de insolvență.

Parteneriatul prevede, pentru început, trei dintre magazinele din București, cel din Centrul Vechi, cel din Plaza România și cel din București Mall, de unde clienții pot comanda peste 10.000 de produse, care le vor ajunge, în cel mai scurt timp, la ușă.

Vrem să ajungem cât mai repede și la cât mai mulți dintre oamenii care ne apreciază, care cumpără constant de la noi de peste două decenii, prietenii noștri, clienții noștri. Această asociere cu Tazz arată că ne gândim la timpul tot mai puțin pe care îl au cei care cumpără de la noi, în această epocă a vitezei. Și vrem să le venim în ajutor. Pentru o comandă ai nevoie de câteva click-uri, iar produsele îți ajung acasă, în timp ce tu ai bifat toată lista de To do’s” spune Ema Grigore, General Manager.

Știm cât de prețios este timpul, iar scopul nostru este să le oferim utilizatorilor noștri acces la o diversitate cât mai mare de produse. Ne bucură mult parteneriatul cu Diverta pentru că le oferă clienților posibilitatea de a-și comanda acasă, într-un timp scurt și rapid, cărțile preferate, dar și cadouri sau alte produse de care au nevoie, dintr-o selecție de peste 10.000 de produse”, a completat Alin Șerban, CEO Tazz.

Și-a cerut insolvența în vara anului trecut

Lanţul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor, şi-a cerut intrarea în insolvenţă în vara anului 2021, după ce în 2020, pe fondul pandemiei a intrat puternic pe pierderi.

În cazul acestei firme, datoriile totale au urcat de la 33,2 milioane lei la 33,9 milioane lei. Cererea de insolvenţă a fost depusă după ce împotriva firmei au fost înaintate mai multe solicitări de încuviinţare de executare silită şi ordonanţe de plată de către diferiţi furnizori.

Aceasta este cea de-a doua intrare în insolvenţă a lanţului de librării, după cea din 2010, declanşată atunci pe fondul crizei financiare globale.

Retailerul Diverta a fost înfiinţat în 1999 de Radu Octavian. Diverta avea o reţea de 25 de magazine la nivel naţional.

Administrator judiciar a fost desemnat CITR.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite