Studio Moderna a investit 100.000 de euro în primul magazin Dormeo Home din Europa, deschis ieri la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Studio Moderna, care comercializează brandurile Dormeo, Delimano şi Shark, a investit 100.000 de euro în primul magazin Dormeo Home din Europa, deschis ieri în Bucureşti, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Magazinul, cu o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, include trei zone distincte - sleeping, kitchen şi living, şi, spune Zoltan Pilecki, managing director Studio Moderna România, chiar dacă comportamentul consumatorilor s-a schimbat în ultimii ani din cauza crizei, oferta companiei a fost adaptată noilor condiţii de piaţă. 

„România a fost aleasă să fie prima dintre cele 21 de pieţe în care activează compania Studio Moderna, pentru a prezenta un concept de retail nou, inovativ. Ne propunem să oferim o experienţă de shopping deosebită, în egală măsură pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi“, a declarat Zoltan Pilecki, Managing Director Studio Moderna România.

Pentru magazinul recent deschis, compania estimează venituri din vânzări similare cu cele ale fostelor magazine Dormeo şi Top shop, situate în AFI Palace Cotroceni.  

Referitor la suma pe care românii o alocă achiziţionării produselor de teleshopping, 

Studio Moderna estimează că suma medie pe care românii o alocă achiziţionării produselor de teleshopping depăşeşte cu puţin 60 de euro, depinzând de brand/tipul produselor care sunt luate în considerare. Preţurile produselor comercializate de Studio Moderna încep de la 7-10 euro şi pot depăşi 1.000 de euro.

Studio Moderna este o companie privată, prezentă în 21 de pieţe din Europa precum şi în Japonia, Canada şi SUA. Pe piaţa din România, compania şi-a menţinut  anul trecut trendul crescător, realizând  o creştere de două cifre în comparaţie cu veniturile înregistrate în 2011, datorită lansării unor linii noi de produse şi dezvoltării constante a brandurilor renumite – Dormeo, Delimano precum şi a noului brand Shark.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite