Taco Bell a deschis astăzi primul restaurant din România

Taco Bell a deschis astăzi primul restaurant
din România

Primul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.208 kilometri s-a deschis astăzi, 12 octombrie, în Bucureşti, în Băneasa Shopping City, în urma unei investiţii de 350.000 de euro. Lansarea marchează şi intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală şi de Est.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit companiei, pregătirile pentru această lansare au început în februarie 2016, atunci când un studiu de piaţă amănunţit a arătat că România este o piaţă cu un potenţial foarte mare pentru brandul californian.

O echipă 40 de membri va asigura operaţiunile şi activitatea restaurantului.

Restaurantul va fi situat la parterul mall-ului, în zona de food court, şi va avea un lounge de 170 de metri pătraţi. Design-ul restaurantului urmează modelul global Global Explorer care include o bucătărie deschisă, ce permite clienţilor să vadă cum sunt pregătite produsele comandate, mobilier cu opţiuni de locuri la mese sau la canapele, prize USB pe care clienţii le pot folosi pentru a-şi încărca dispozitive mobile în timp ce se relaxează, precum şi acces la internet prin Wi-Fi. 

Meniul cuprinde o varietate de produse de inspiraţie mexicană, precum Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme şi CrunchwrapTM.

 „Lansat în cursul acestui an, Sphera Franchise Group include acum întreg portofoliul Yum! Brands, odată cu deschiderea primului restaurant Taco Bell. A fost, aşadar, un pas firesc pentru noi să luăm în considerare şi să analizăm aducerea brandului de inspiraţie mexicană în România. În primă fază, am demarat o cercetare amplă, realizată cu ajutorul Kantar Millward Brown, unul dintre principalele grupuri de cercetare din lume. Studiul de specialitate ne-a confirmat că România este locul ideal pentru Taco Bell, că românii ştiu despre brand, unii dintre ei având ocazia să încerce anterior produsele, şi că îşi doresc să se bucure de acestea şi în ţară. Suntem, astfel, bucuroşi să anunţăm lansarea, cu atât mai mult cu cât acesta este singurul Taco Bell pe o rază de 1.208 kilometri în Europa Centrală şi de Est”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

„Ne bucurăm că Taco Bell ajunge, în sfârşit, pe o piaţă în care fanii cer activ de multă vreme ca brandul să vină în ţara lor şi suntem nerăbdători ca ei să se bucure de gusturile şi produsele noastre originale”, a spus Billy Grenham, Senior Global Marketing Manager, Taco Bell.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanţ de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspiraţie mexicană. Prezenţa sa pe piaţa din România este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanţuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC şi Pizza Hut.

 

citeste totul despre: