VIDEO Lotul de autostradă Cristian - Râşnov avansează rapid. Când ar putea fi dat în folosinţă

VIDEO Lotul de autostradă Cristian - Râşnov avansează rapid. Când ar putea fi dat în folosinţă

Construcţia lotului de autostradă dintre localitatea Cristian şi Râşnov, parte din autostrada Comarnic - Braşov, a avut o evoluţie semnificativă în ultimele săptămâni, avansând în ritm alert

Ştiri pe aceeaşi temă

Gradul de realizare a lucrărilor a depăşit 60% iar antreprenorul lucrează intensiv pe mai multe fronturi, a informat vineri Compania de drumuri şi autostrăzi CNAIR.
 
Cele mai importante lucrări se desfăşoară în zona pasajul de peste DN73A. Mare parte din grinzile de beton au fost deja montate (mai lipseşte doar secţiunea care traversează peste DN73A) şi o mare parte din placa de suprabetonare a fost şi ea turnată. 
 
Pe corpul autostrăzii se lucrează în continuare la aşternerea stratului de asfalt de uzură. Continuă şi lucrările de umpluturi şi terasamente mai ales în zona drumului de legătură şi în zona intersecţiei cu DN73, la Cristian iar parapetul marginal a fost deja montat pe aproape toată lungimea tronsonului.
 
Constructorul şi-a reîntărit intenţia de a finaliza acest lot de autostradă până la finalul acestui an deşi termenul contractual expiră în vara anului 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările