Credit Europe Bank suspendă executările silite, în epidemia de coronavirus. Soluţii pentru clienţii cu credite ipotecare

Credit Europe Bank suspendă executările silite, în epidemia de coronavirus. Soluţii pentru clienţii cu credite ipotecare

Credit Europe Bank anunţă măsuri pentru clienţi

Credit Europe Bank a anunţat că, în contextul epidemieri de coronavirus, suspendă iniţierea acţiunilor de executare silită şi oferă la cerere soluţii personalizate clienţilor cu credite ipotecare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienţii persoane fizice care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi de pandemia de COVID-19 vor avea posibilitatea de a-şi amâna ratele la cerere. Credit Europe Bank oferă soluţii de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienţii sunt informaţi de bancă de paşii şi documentaţia necesară pentru fiecare solicitare primită.

Totodată, banca implementează o măsură adiţională de protecţie şi decide suspendarea iniţierii de noi proceduri de executare silită a clienţilor persoane fizice.

Credit Europe Bank recomandă totodată clienţilor utilizarea canalelor online alternative (cum ar fi Internet Banking) pentru a evita deplasarea la unităţile CEB unde este permisul accesul a maximum 3 clienţi în acelaşi timp în contextul dat şi apelarea serviciului de call center CEBLine la 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom România) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional), disponibil non-stop.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările