Complexul Energetic Oltenia nu se închide. Ministrul Energiei: Nu lăsăm pe nimeni în urmă

Complexul Energetic Oltenia nu se închide. Ministrul Energiei: Nu lăsăm pe nimeni în urmă

FOTO News.ro

ComplexulEnergetic Oltenia nu se va închide, a anunţat, marţi, ministrul Energiei, Virgil Popescu, precizând că  instituţia va deveni, dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii sindicatelor, Virgil Popescu a transmis că Ministerul Energiei va continua să sţină Complexul Energetic Oltenia în rezolvarea problemelor pe care le are, precum şi în aprobarea programului de restructurare de către Comisia Europeană. 
 
”CEO va deveni, dintr-un producător unic de energie electrică pe bază de cărbune, un producător de energie electrică pe bază de cărbune, gaz şi energie regenerabilă. Vreau să infirm clar toate manipulările potrivit cărora CEO se va închide: CEO nu se va închide şi noi, la Ministerul Energiei, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Voi avea grijă de angajaţii CEO. Niciodată nu am pierdut din vedere latura socială când vine vorba de Complexul Energetic Oltenia”, a afirmat Virgil Popescu.
 
La întâlnirea de marţi au participat şi membrii conducerii executive a CEO, precum şi deputaţii de Gorj Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările