Cîţu: PSD vrea banii pentru sectorul privat ca să plătească pensiile speciale pentru demnitari

Cîţu: PSD vrea banii pentru sectorul privat ca să plătească pensiile speciale pentru demnitari

Florin Cîţu FOTO gov.ro

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţine că PSD foloseşte majoritatea din Parlament pentru a împiedica plata facturilor către sectorul privat, bani cu care ar putea creşte salariile şi pensiile speciale pentru demnitari.

Ştiri pe aceeaşi temă

„PSD foloseşte majoritatea din Parlament pentru a :
 
- resuscita OUG 114 care a distrus piaţă creditelor pentru persoane fizice, era pe cale să falimenteze administratorii de pensii private ca dupa aceea PSD să naţionalizeze Pilonul ÎI (vedeţi în aceste zile cum atacă orice demers care implică sectorul privat), a suprataxat sectoaree comunicaţîi şi energie, etc.
 
- reintroduce supraacciza la combustibil aşa cum au mai făcut în 2017
 
- suprataxa contractele part-time
 
- elimina companiile de ridesharing de pe piaţă din România - Bolt etc
 
- reintroduce TVA split
 
- a-şi creste iar salariile pe care noi le- am îngheţat, în loc să lase banii pentru investiţii.
 
- nu mai plăti facturi către sectorul privat - în ianuarie am rambursat 1.7 milarde lei TVA, am continuat să decontăm concediile pentru ca socialiştii lăsaseră datorii de aproape 4 miliarde lei - PSD vrea să ţină banii pentru a plăti creşteri salariale şi pensii speciale pentru demnitari.
 
- a opri reforma şi informatizarea ANAF - doar cu un ANAF nereformat şi neinformatizat pot socialiştii şi acoliţii lor să fure în linişte. De ce credeţi că tipă şi urlă acum împotrivă reformei şi infomatizarii ANAF?
 
Această configuraţie a Parlamentului este TOXICĂ pentru România. Cu cât o schimbăm mai repede, cu atât mai bine.
 
Doar cu un Parlament cu o majoritate liberală putem să implementăm măsuri care aduc bunăstare tuturor românilor.
 
Vom schimba majoritatea în Palament şi vom face lucruri fantastice pentru români. Pentru TOŢI românii”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: