Care sunt cele mai căutate locuri de muncă. Topul companiilor

Care sunt cele mai căutate locuri de muncă. Topul companiilor

Foto arhiva Adevărul

În luna februarie, românii au continuat să-şi caute joburi noi, iar companiile au înregistrat cu 5% mai multe aplicări la joburi comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cele mai multe căutări de joburi din luna februarie au fost în domenii precum transport - peste 34.000 de căutări, financiar contabil - peste 32.000 de căutări, inginerie - peste 23.000 de căutări şi vânzări - peste 20.000 de căutări. Surpriza lunii februarie vine din domeniul resurse umane, unde angajaţii specializaţi au înregistrat peste 17.000 de căutări de joburi. 
 
În acelaşi timp, joburile vedetă din luna februarie, cu o medie de 1.000 de candidaţi fiecare, au fost Lucrător Comercial la Takko Fashion International, Asistent Vânzări la Deichmann şi Partener Servicii Clienţi la BCR.
Deichmann, Pepco şi DM Drogerie Markt au atras cei mai mulţi candidaţi în luna februarie, cu aproape 6.000 de aplicanţi.
 
Primele zece companii care au primit cele mai multe aplicări în luna februarie a acestui an la joburile postate pe BestJobs au fost Deichmann (2.309 aplicanţi), Pepco (1.899 aplicanţi), DM Drogerie Markt (1.775 aplicanţi), Banca Transilvania (1.594 aplicanţi), Honeywell (1.508 aplicanţi), Continental Automotive România (1.495 aplicanţi), DRÄXLMAIER (1.420 aplicanţi), Rompetrol (1.410 aplicanţi), Orbico (1.400 aplicanţi) şi Inditex Group (1.395 aplicanţi).
 
Takko Fashion a fost în topul preferinţelor candidaţilor şi în luna februarie, cu 154 de aplicanţi direcţi
Companiile care au primit cei mai mulţi aplicanţi direcţi, pe pagina companiei de pe BestJobs.ro, în luna februarie sunt: Takko Fashion, cu 154 aplicanţi direcţi, DM Drogerie Markt -  93 aplicanţi direcţi, Deichmann - 92 aplicanţi direcţi, DRÄXLMAIER - 84 aplicanţi direcţi, Banca Transilvania - 79 aplicanţi direcţi, Penny Market - 73 aplicanţi direcţi, Rompetrol - 65 aplicanţi direcţi, British American Tobacco - 64 aplicanţi direcţi, Continental Automotive România şi BCR - 61 aplicanţi direcţi fiecare.
 
BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experienţă de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea şi inovarea industriei de recrutare online şi integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generaţie pentru a oferi cele mai eficiente soluţii de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii şi peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în ţară, cât şi în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toţi cei care vor să găsească un job mai bun şi angajatorii care caută noi talente. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: