Când se deschide cel de-al doilea magazin IKEA din România

Când se deschide cel de-al doilea magazin IKEA din România

Magazinul IKEA Pallady

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare IKEA anunţă că va deschide cel de-al doilea magazin din România, IKEA Pallady, pe data de 24 iunie 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei în România şi cel mai mare din sud-estul Europei, oferind şi mai multă inspiraţie, expertiză în amenajarea locuinţei, şi soluţii accesibile.

 „După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcţiei, sunt bucuros să anunţ că vom deschide magazinul pe 24 iunie şi vom aduce viziunea noastră de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună mai aproape de şi mai mulţi oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat şi procesul de recrutare, iar angajaţii noştri sunt pregătiţi să-i întâmpine pe oaspeţii şi clienţii noştri la deschiderea mult aşteptată”, a spus Cas Lachaert, Store Manager.

Magazinul de 37.000 de metri pătraţi va pune la dispoziţia clienţilor aproape 10.000 de produse IKEA. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale şi 58 de camere pline de idei şi inspiraţie realizate pe baza cunoştinţelor despre casele românilor. Pe lângă un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va găzdui, de asemenea, restaurantul IKEA deja celebru care serveşte atât specialităţi suedeze, precum şi preparate româneşti.

În plus faţă de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcţiilor care au fost create în timpul construcţiei magazinului Pallady, IKEA a angajat aproximativ 600 de angajaţi odată cu deschiderea noului magazin. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 90 de milioane de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: