Asociaţie: Există riscul ca lotul 1 din Autostrada Sebeş-Turda să nu fie finalizat nici în 2020

Asociaţie: Există riscul ca lotul 1 din Autostrada Sebeş-Turda să nu fie finalizat nici în 2020

Autostrada Sebeş-Turda Lotul 1 FOTO Asociaţia Pro Infrastructură

Asociaţia Pro Infrastructură susţine că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc minte atunci când susţine că lotul 1 din Autostrada A10 Sebeş-Turda va fi inaugurat în acest an şi că de fapt există riscul ca el să nu fie finalizat nici măcar până în 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia susţine că, în data de 12 septembrie 2019, prezent pe şantierul lotului 1 al Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, ministrul Transporturilor Cuc a continuat să propage minciuna sfruntată că tronsonul de 17 km se va deschide în acest an.

„Este evident pentru oricine (cu excepţia ministrului) că autostrada nu poate fi terminată în următoarele trei luni, având în vedere că urmează perioada de toamnă cu vreme instabilă. În plus, mobilizarea constructorului este foarte slabă”, afirmă reprezentanţii API.

Conform monitorizării constante ale Asociaţiei, lucrările avansează într-un ritm foarte redus la nodurile rutiere Sebeş şi Alba Iulia Nord, iar situaţia gropii de gunoi de pe breteaua Alba Iulia Sud încă nu este rezolvată!

„În condiţiile actuale, există riscul ca lotul să nu fie finalizat nici în 2020, ce să mai vorbim de 2019!”, atrage agenţia API.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: