În plină criză, Guvernul continuă să finanţeze PNDL

În plină criză, Guvernul continuă să finanţeze PNDL

Ludovic Orban, întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România, ai Asociaţiei Oraşelor şi ai Asociaţiei Comunelor FOTO Facebook

Guvernul va continua să aloce resurse financiare pentru susţinerea investiţiilor în derulare cuprinse în PNDL 1 şi PNDL 2, le-a transmis prim-ministrul Ludovic Orban reprezentanţilor administraţiei locale, cu care a avut joi consultări în sistem videoconferinţă în perspectiva primei rectificări bugetare din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Executivului, discuţiile au vizat nevoile financiare ale administraţiilor publice locale în această perioadă, respectiv sprijinul pe care Guvernul îl poate acorda pentru finanţarea măsurilor de combatere a răspândirii noului coronavirus, dar şi pentru a compensa încasările mai mici din cauza măsurilor adoptate în perioada instituirii stării de urgenţă.

„Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că va analiza propunerile reprezentanţilor administraţiei locale şi va răspunde cu soluţii ce vor fi incluse în rectificarea bugetară. În paralel, Guvernul va continua să aloce resurse financiare pentru susţinerea investiţiilor în derulare cuprinse în PNDL 1 şi PNDL 2”, precizează Executivul.

La consultările cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România, ai Asociaţiei Oraşelor, precum şi cu cei ai Asociaţiei Comunelor, din partea guvernamentală au mai participat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, şi şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: