Articol publicitar

StarLeasing a împlinit 10 ani. Peste 8.000 de autoturisme livrate cu succes!

Publicat:

StarLeasing, unul dintre cele mai dinamice parcuri auto din București, și-a consolidat poziția de jucător important în piața automobilelor second-hand datorită atenției deosebite acordate clienților și a pachetelor inedite de finanțare și service, oferite în primii 10 ani de activitate.

image

Echipa profesioniștilor de la StarLeasing reprezintă soluția ideală pentru achiziționarea unei mașini la mâna a doua, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

“Ne mândrim cu cele peste 8000 de autoturisme livrate cu succes în 10 ani de activitate. În 2022 avem peste 1.500 de autoturisme livrate, iar in 2023 estimăm peste 2000. În scurt timp vom inaugura și un service ultra-modern, semnat Star Auto!” – spune Alina Păcleanu, manager general Starleasing.

StarLeasing oferă servicii complete, într-un singur loc: de la alegerea autoturismului, la înmatricularea acestuia, RAR și chiar servisări post-vânzare. În continuare, vom explica cum funcționează procesul.

În primă fază, clientul poate răsfoi online oferta cu cele peste 200 de automobile disponibile în stoc, ale căror prețuri sunt cuprinse între 2.990 euro și 87.990 euro. Fiecare mașină pusă în vânzare a fost verificată și testată în prealabil, iar compania oferă o garanție de 12 luni.

Apoi, clientul poate merge în parcul auto situat în Splaiul Unirii nr. 697-699, pentru a vedea mașinile de care este interesat. Acolo, va avea posibilitatea să primească consultanță pentru alegerea mașinii potrivite, dar și pentru finanțare.

În ceea ce privește finanțarea, StarLeasing se poate lăuda cu numeroase opțiuni inedite. Spre exemplu, clienții pot obține finațare rapidă, în mai puțin de două ore, doar cu buletinul, chiar și dacă au probleme în biroul de credit, dacă au alte rate în curs, venituri nedeclarate, ori o firmă nou înființată. Avansul pornește de la 0%, însă persoanele care nu au venituri sau firmele nou-înființate trebuie să achite un avans de cel puțin 20%.

În plus, dacă este interesat, clientul poate solicita o evaluarea a mașinii cu care a venit, în cazul în care dorește să apeleze la programul de buy-back, adică să ofere mașina veche în contul unei achiziții noi.

După încheierea înțelegerii, clientul poate pleca acasă cu mașina sau poate solicita livrarea acestuia într-un alt loc. Totuși, există și posibilitatea de a efectua comenzi de automobile de la parcuri partenere din Europa.

Relația cu StarLeasing nu trebuie să se încheie odată ce clientul a intrat în posesia noului autovehicul; compania oferă o reducere de 10% pentru servisare post-vânzare, dar și posibilitatea achitării reparațiilor în rate.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite