Spaţiul fostului magazin Eva din centrul Capitalei, vândut cu 8 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spațiul fostul magazin Eva, amplasat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Magheru, care se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 1,700 de metri pătrați, a fost vândut cu 8 milioane de euro.

Spațiul fostul magazin Eva a fost vândut unui investitor local
Spațiul fostul magazin Eva a fost vândut unui investitor local
Fotografie veche cu Muzeul Simu, în locul căruia a fost construit magazinul Eva
Spațiul fostul magazin Eva a fost vândut unui investitor local

Bluehouse Capital a vândut spațiul fostului magazin Eva din centrul Bucureștiului către un investitor local, într-o tranzacție evaluată la aproximativ opt milioane de euro, care a fost intermediată de către compania de consultanță imobiliară SVN Romania.

Spațiul comercial are o suprafață închiriabilă de aproximativ 1,700 de metri pătrați, rețeaua de supermarketuri Mega Image deschizând o unitate în acest spațiu la finalul lui 2014.

Observăm un apetit crescut din partea investitorilor medii și mari pentru proprietăți închiriate pe termen lung de către operatorii din segmentul food - retail și analizăm multiple alte oportunități pentru portofoliul nostru de investitori. Marile lanțuri internaționale de retail dar și jucătorii autohtoni vor continua să se extindă în anii următori cu sute de noi magazine, segmentul de retail stradal dar și cel al parcurilor de retail urmând să ofere randamente ridicate investitorilor și proprietarilor”, a declarat Eduard Beuran, SVN Romania.

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a acordat consiliere juridică companiei Bluehouse Capital, în timp ce casa de avocatură ONV LAW a oferit asistență juridică cumpărătorului.

Bluehouse Capital a fost implicat în dezvoltarea, achiziționarea și vânzarea mai multor proiecte imobiliare reprezentative din România, printre care proiectele de birouri Expo Business Park, City Gate, Olympia Tower, Victoria Center și Astoria Business Center.

SVN Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanță imobiliară active în România și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial. La nivel internațional SVN are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 2.100 de consultanți imobiliari și personal administrativ.

Fondul elen Bluehouse Capital a cumpărat spațiul în 2007. Magazinul Eva era un magazin elegant, destinat exclusiv femeilor, care a fost construit pe spaţiul fostului muzeu Simu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite