Articol publicitar

Șemineele electrice liniare pentru perete cuceresc piața în acest an

Publicat:

Șemineele sau focarele electrice liniare au devenit din ce în ce mai populare și sunt potrivite și pentru interioare moderne, cât și clasice. Au un design elegant, sunt special realizate pentru a fi poziționate sau integrate în perete și astfel, pot crea o atmosferă potrivită în orice locuință.

image

Cumpărarea unui șemineu electric pentru casă poate fi uneori dificilă dacă nu știi ce să alegi din atât de multe opțiuni care există pe piață. Este adesea greu să știi ce va funcționa mai bine pentru locuința ta și de aceea merită de analizat cu atenție toate caracteristicile pe care acestea le au. Un aspect important este că nu consumă mult, ele fiind conectate la prize de 220 V cu împământare. Nu au coș de fum și nu necesită aerisire sau ventilare.

Comparativ cu șemineele pe lemne, acestea electrice nu creează mari bătăi de cap și efort pentru a porni focul și a-l menține ore în șir. Ele nu necesită nici curățări regulate, nici întreținerea coșului de fum și nici îndepărtarea cenușii. Prin urmare, sunt ușor de întreținut ocazional și în plus sunt și rezistente și durabile în timp.

Aceste focare liniare lungi au devenit foarte populare pentru că oferă spațiului de locuit un aspect mai elegant și foarte modern. Un alt avantaj este siguranța, au tehnologii și caracteristici unice, speciale. Cei care vor un șemineu confortabil, pot alege un focar liniar de perete care este soluția ideală pentru interiorul unei case sau apartament.

image

Pentru a aduce un plus de cădură încăperii în zilele înnourate sau reci de iarnă, ele au și o aerotermă integrată, care este silențioasă și independentă. Ea va fi pusă în funcțiune doar dacă este nevoie de încălzire.

Astfel de focare liniare sunt mai eficiente, compacte și sunt ușor de utilizat. Ele arată grozav și nu necesită mult spațiu, mai ales dacă sunt modele de focare liniare pentru perete de la Hombee.ro care sunt produse de calitate superioară.

În prezent, pe piață există opțiuni diferite pentru șeminee și focare liniare care pot fi instalate și utilizate în spații mici – cum sunt casele sau chiar apartamentele la bloc. Desigur ele pot fi adecvate și pentru hoteluri și pensiuni, pentru că sunt produse de calitate premium. Sunt compuse din modulul cu efect de flăcări 3D și aeroterma integrată, ce poate avea și ventilator profesional silențios pentru mai mult confort.

Un termostat sensibil poate controla temperatura setată de încălzire cu o mare precizie. El reacționează la schimbările minime ale temperaturii aerului din încăpere. Temporizatorul de oprire automată poate fi și el setat între anumite ore.

image

Pot avea și dispozitiv de sunet, care redă o atmosferă plăcută și relaxantă a lemnelor ce ard în foc. Acesta are 3 trepte de volum (Low, Mediu, High), deci nivelul sonor este reglabil și poate fi oprit în orice moment, pentru că funcționează independent de șemineu.

Montarea lor se face destul de ușor, la o înălțime setată special pentru șemineele de perete. Ele pot fi poziționate și sub televizorul montat pe perete. Aspectul lor este elegant, au finisaje excelente, iar în plus imită foarte bine aspectul unui foc adevărat dintr-un șemineu clasic. Despre ele se spune că au un consum redus de energie și funcționează eficient, în sensul că pot încălzi bine camerele în care se află amplasate.

Aceste produse sunt perfecte și pentru birouri sau holuri ale unor încăperi în clădiri de afaceri. Ele vin în diferite dimensiuni și arată senzațional. Au un design elegant și combină siguranța totală cu posibilități nelimitate de design. Ca aspect general sunt foarte frumoase, ușor de utilizat și perfecte pentru orice stil de design de interior. În prezent există și șeminee de ultimă generație care arată senzațional și care sunt preferate în locații diferite, în hoteluri, restaurante, cluburi, baruri și chiar în spații publice.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite