Articol publicitar

Romnets îmbină materiale japoneze cu priceperea românească

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
romnets

În atelierele din Suhaia, Teleorman, câteva zeci de persoane transformă firele de nailon, poliamidă sau material textil în plase comandate de clienţi din întreaga ţară. Fie pentru pescuit, fie pentru protecţia clădirilor în construcţie, a culturilor sau a terenurilor de sport, plasele produse aici se remarcă prin calitatea firelor folosite şi prin procesul de confecţionare manuală prin care se obţine produsului finit.

Mai puţin vizibile publicului larg, însă foarte apreciate de cei care lucrează în acvacultură, sunt plasele de pescuit care ocupă un loc important în catalogul de produse Romnets. Năvoade, vintire sau plase pescăreşti multifilament personalizate în funcţie de specificaţiile dorite pot fi comandate direct de pe site-ul companiei.

Soluţiile oferite de Romnets se pliază foarte bine şi pe cererea venită din partea proprietarilor de terenuri de sport. Acestea trebuie împrejmuite cu plase de protecţie foarte rezistenţă în timp, iar Romnets are în portofoliu plase de protecţie cu fire de poliamidă sau polietilenă cunoscute pentru calitatea lor superioară. În ambele variante, firele sunt tratate pentru a fi rezistente la razele UV ceea ce asigură o utilizare îndelungată. În plus, plasele vin cu sisteme de montaj adecvate, suficient de puternice pentru a rezista chiar şi celor mai puternice rafale de vânt.

Portofoliul Romnets este completat de produse şi soluţii pentru sectorul agricol: plase pentru împrejmuirea  terenurilor de creştere a păsărilor, plase de protecţie a culturilor, plase pentru capturat animale sălbatice şi păsări vii, dar şi o gamă largă de sfori de palisat disponibile pe diferite grosimi şi culori, protejate UV pentru o utilizare de-a lungul a mai multor sezoane.

Produse personalizate pentru a răspunde nevoilor clientului

Orice produs realizat în atelierele de la Suhaia este creat la comandă, în funcţie de preferinţele clienţilor. Dimensiunea, tipul firului, grosimea acestuia, mărimea ochiului sau culoarea sunt detaliile care trebuie specificate pentru a obţine produsul final dorit.

Indiferent de comandă, specialiştii Romnets găsesc o soluţie, fie ca este vorba de plase care să acopere hectare întregi de plantaţii sau clădiri de zece etaje.

Secretul plaselor furnizate de Romnets îl reprezintă firele de o calitate premium importate sub formă brută de la unul dintre cei mai importanţi producători din lume, compania Momoi din Japonia. Mai departe, întreg procesul are loc manual ceea ce garantează calitatea plasei şi posibilitatea de a răspunde oricărei cereri, indiferent de dimensiunile cerute.

Romnets ţinteşte o creştere a vânzărilor pe piaţa internă, dar şi pe cea externă

În 2015, Romnets mizează pe o creştere a cifrei de afacere cu 15-20%. O mare parte din această creştere se aşteaptă a fi susţinută de investiţiile în acvacultură realizate cu ajutorul fondurile UE destinate acestui sector de activitate.

Dacă până anul acesta Romnets s-a concentrat să răspundă cererii tot mai mari din ţară, în planurile de viitor ale companiei intră şi expansiunea pe pieţele vecine, prima vizată fiind cea din Bulgaria. Compania este, de altfel, în căutare de distribuitori care să contribuie la creşterea vânzărilor în ţară şi în străinătate.

EconomiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite