Românca Ruxandra Pui, în topul Forbes al celor mai de succes tineri din Europa. Cu ce afacere a dat lovitura

0
Publicat:

Ruxandra Pui este tânăra care face parte din Forbes, la categoria afaceriștilor sub 30 de ani. Românca a dat lovitura cu un start-up dedicat iubitorilor de animale, o platformă unde proprietarii pot face mai ușor programări pentru patrupedele lor. 

Ruxandra Pui și Sebastian Gabor, cofondatori Digitail
Ruxandra Pui și Sebastian Gabor, cofondatori Digitail

Ruxandra Pui are o afacere de succes, care i-a adus în conturi câteva milioane de euro, dar și o realizare pe care nu o va uita prea curând.

Așadar, afacerea pe care Ruxandra o conduce ușurează munca atât proprietarilor de animale, cât și medicilor veterinari. Mai exact, este vorba despre o aplicație cu ajutorul căreia atât proprietarii, cât și medicii veterinari pot să controleze mai ușor programările, astfel încât toate lucrurile să decurgă perfect, potrivit Fanatik.ro.

Astfel, platforma Digitail lucrează cu 750 de clinici veterinare la nivel mondial care au grijă de 1,4 milioane de animale de companie, având rolul de a realiza programări, administrează documente, dosarul animalului de companie fiind mutat foarte ușor de la o clinică la alta. În plus, stăpânii pot comunica mai ușor și digital cu veterinarii.

Afacerea ușurează munca iubitorilor de animale, Ruxandra Pui reușind să facă o avere din asta. Numai în ianuarie 2023 a obținut o finanțare de 11 milioane de euro, românca fiind inclusă datorită acestei performanțe în topul Forbes.

Investiția îi va permite tinerei să se extindă în Statele Unite ale Americii și Canada și să continue expansiunea globală. De asemenea, produsul se va transforma în perioada următoare într-o platformă colaborativă globală.

Afacerea a venit cu un concept nou pe piață. Dincolo de controlul programărilor animăluțelor la medicul veterinar, acestea primesc și un card de sănătate specific, care poate să fie folosit ca un pașaport medical pentru animăluțe. În felul acesta medicii vor verifica mai ușor toate procedurile pe care le-a suferit animalul, fără să mai întrebe stăpânul.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite