Articol publicitar

Preview Black Friday Notino 2023: Vezi primele oferte dezvăluite!

0
0
Publicat:

Anul acesta, Black Friday oferă deja surprize wow în magazinul online Notino.ro. Acesta este cel mai mare e-shop european, ce are o gamă de peste 82.000 de parfumuri și produse cosmetice de brand. Vânătoarea reducerilor de Black Friday poate fi o afacere dificilă în cazul în care nu știi unde să cauți. Pe Notino.ro vei avea de Black Friday mii de produse la reducere sau în ofertă, care sunt în mod clar prezentate pe categorii diferite.

image

Când încep ofertele la parfumuri de lux pe Notino?

Data pentru campania Black Friday Notino 2023 este vineri, 24 noiembrie. Ofertele și promoțiile de pe Notino durează adesea mai mult, ele pot fi observate începând din data de 06 noiembrie și țin până în data de 26 noiembrie.

Magazinul sărbătorește Black Friday 2023 și a pregătit multe surprize excepționale. Luna noiembrie este cea mai convenabilă pentru cumpărături, deoarece printre reducerile numeroase la fiecare categorie de produse, poți găsi și alte avantaje mari, ce includ:

·         Vouchere cadou în valoare de 100-400 RON la cumpărarea de parfumuri de brand

·         Obținerea de cadouri personalizate prin gravarea acestora cu mesaje speciale, cu laser

·         Cosmetice travel size, care se pot lua în avion

·         Încercarea produselor din oferta Try it First, acestea fiind expediate cu o mostră gratuită, acasă

·         Ambalarea produselor în cutii speciale tip cadou, elegante, luxoase, care pot fi livrate apoi direct la adresa destinatarului

·         Livrare gratuită la comenzi în valoare de minim 250 RON și la produse din gama bestseller.

Fii printre primii care profită de ofertele Black Friday 2023 de pe Notino: Pur și simplu irezistibile!

Reduceri de 30% la parfumuri de Black Friday – Noiembrie 2023

image

Black Friday este o oportunitate ideală de a cumpăra articole de marcă pe site-ul Notino.ro și de a face economie de timp și bani. Acestea includ:

·         Reduceri la aproape toate produsele, chiar și la parfumuri de nișă, ce sunt în ediție limitată

·         Prețuri rezonabile și coduri de reduceri la anumite seturi cadou, de parfumuri și cosmetice de îngrijire a corpului

·         Reduceri mari la cele mai populare articole ale sezonului, cum sunt parfumurile unisex, cu arome orientale

·         Idei de cadouri la prețuri speciale pentru diverse ocazii și sărbători deosebite precum Crăciunul sau Anul Nou

·         Prețuri mici la produse unice, speciale, care aparțin unor branduri care se remarcă în industria parfumurilor de înaltă calitate

·         Promoții și cadouri excelente la parfumuri de brand și alte articole luxoase de beauty.

Explorează acum selecția noastră de parfumuri și cosmetice din oferta Notino Black Friday 2023

Un sfat bun pentru a obține reduceri suplimentare de neratat și transport gratuit este să te înscrii la newsletter sau să urmărești paginile de Facebook și Instagram ale acestui magazin. Notino.ro are și aplicație pe smartphone prin care poți afla din timp informații importante despre promoții și oferte în orice perioadă din an. Multe dintre aceste oferte apar zilnic, însă ele trebuie accesate imediat deoarece, în caz contrat, ele se pot termina.

Notino.ro este magazinul perfect pentru consumatorii care caută cele mai bune oferte la parfumuri de marcă, luxoase și un motiv întemeiat de a le cumpăra, cum este prețul redus cu până la 30%.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite