Posta - fulger

Posta - fulger

Se spune ca un miliardar rus excentric si-a comandat cina la un restaurant londonez si o firma de curierat rapid i-a livrat-o la Moscova, in cateva ore, calda. Si la noi, aceste firme prospera si iau

Dacă vedeţi că CV-ul depăşeşte două pagini, e obligatoriu să regrupaţi informaţiile şi să le puneţi în formatul de CV („CV standard”) în prima sau în primele două pagini, şi în formatul „project list” în următoarele, care sunt, de facto, o anexă a CV-ului, chiar dacă în acelaşi document, în continuarea lui.

acum 9 zile · comentarii (2)

Prezenta dilemă / nedumerire / necunoscută a pornit de la decizia clubului de fotbal Dinamo (S.A. Dinamo 1948 S.A.), de a înregistra la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII–a Civilă, vineri, 25 iunie, cererea potrivit art. 66 din Legea nr. 85 din 2014, care stabileşte condiţiile de dechidere a procedurii de insolvenţă, la cererea debitorului.

acum 26 zile · comentarii (5)

Conform eMarketing Institute, content marketing-ul reprezintă o abordare de lungă durată prin care o companie vine în întâmpinarea nevoilor unei audienţe deja stabilite prin conţinut unic, relevant şi consistent. Iată 8 motive pentru care este bine ai o strategie de conţinut pentru afacerea ta.

acum 26 zile · comentarii (0)

Unul dintre lucrurile pe care recrutorii şi angajatorii le consideră cele mai importante când analizează CV-urile candidaţilor este felul în care aceştia au avansat în carieră: cât de rapid a fost avansul, cât de solid, de coerent, de constant, de credibil, dacă are logică sau e doar de oportunitate etc.

luna trecuta · comentarii (9)

Omul care a comentat la articolul meu de zilele trecute consideră că salariul potrivit ar fi de 4,000€. Angajatorul care a pus anunţul a oferit un salariu de 1,100€ net/ lună. Alţi comentatori spun că salariul este incredibil de mic, că niciun tânăr de 22 de ani care e bine pregătit nu ar accepta acest salariu. Alte opinii? (anunţul publicat e în josul paginii)

luna trecuta · comentarii (28)

Din 2016, noi, la Startarium, lucrăm cu antreprenori pe care îi susţinem în drumul lor de a creşte afaceri sănătoase, indiferent de dimensiunea lor. Unul dintre lucrurile pe care le-am învăţat despre ei în tot acest timp este că nu se tem să ţină în echilibru tot felul de „pălării” şi roluri în compania lor.

acum 2 luni · comentarii (0)

Incompetenţa multor manageri e, de departe, tema cea mai prezentă şi mai dezbătută în comentariile de pe Internet, indiferent de punctul de plecare, că e un articol, text oarecare sau altceva. Descoperirea unor manageri incompetenţi e prezentată cu caractere de breaking news în comentarii, ca pe ceva ce trebuie rezolvat de urgenţă, cu prioritate absolută.

acum 2 luni · comentarii (12)

Originile econonomiei sociale – „economia solidarităţii” sau „al treilea sector”, cum mai este denumită, se regăsesc în perioada cuprinsă între Revoluţia franceză de la 1789 şi revoluţiile de la 1848, odată cu afirmarea dreptului la asociere şi a dreptului la muncă, în contextul competiţiei acerbe a întreprinderilor manufacturiere capitaliste.

acum 2 luni · comentarii (3)

O informaţie pe care cei care nu ştiu prea bine cum merg lucrurile în firmele de recrutare o tratează cu prea multă uşurinţă: şansele ca să găseşti printr-o firmă de recrutare un job diferit de cel al profilului tău sunt foarte mici, mai ales în cazul poziţiilor de senior management.

acum 2 luni · comentarii (6)

Potrivit unui studiu al Forumului Economic Mondial, guvernele din întreaga lume cheltuiesc anual aproximativ 4 trilioane de dolari pentru achiziţionarea de bunuri, servicii şi lucrări, în condiţiile, în care un minimum de 400 de miliarde de dolari (estimat la 10-20% din totalul costurilor contractuale), se pierde fără ca acest lucru să reprezinte o plusvaloare pentru cetăţeni, din cauza mitei / comisionului / ciubucului / alte forme

acum 2 luni · comentarii (7)

Potrivit datelor furnizate de Inspecţia Muncii, în luna martie 2020, în registrul general de evidenţă a salariaţilor erau înregistrate 50.577 de contracte individuale de muncă cu clauză de telemuncă, în luna decembrie a aceluiaşi an erau înregistrate 383.300, iar în luna martie 2021 sunt 394.415 de astfel de contracte de muncă.

acum 3 luni · comentarii (1)
Postari Recente
Modifică Setările