Articol publicitar

Oricine își caută produsele preferate la prețul cel mai mic garantat, sigur le găsește în Luna HIT la Carrefour

Publicat:

În perioada 03–30 mai 2023, cu ocazia aniversării a 22 de ani în România, Carrefour a pregătit ringul pentru duelurile muzicale dintre Andra, Marius Moga și Zob feat. Nicole Cherry. Cu maximă creativitate și umor, cei patru luptă pentru a obține titlul de HITul lunii mai, cântând despre produsul preferat la prețul cel mai mic garantat!

image

În Luna HIT, mii de produse din categoriile alimentare și nealimentare, sunt actualizate săptămânal în pagina dedicată de pe carrefour.ro și promovate cu cel mai mic preț din piață.

Castraveți cu 46% discount, carne proaspătă cu până la 30% reducere sau smart TV mai ieftin cu 27%, sunt câteva dintre produsele din oferta aniversară Carrefour pe care românii le pot obține în săptămâna 17 – 23 mai 2023. Mii și mii de noi reduceri speciale sunt încărcate în fiecare zi de miercuri, la produse din game alese pe criterii ce țin de calitate, de importanța lor în coșul săptămânal de cumpărături sau de popularitate.

“În Luna HIT, selectăm săptămânal sute de branduri alimentare și nealimentare pe care le oferim clienților noștri la cel mai mic preț garantat. Sunt mărci pe care le-am ales cu atenție la preț, calitate și sezonalitatea produselor. Ne dorim ca acest tip de campanie să devină o soluție recurentă pentru nevoia consumatorilor de a accesa oferte potrivite nevoilor și bugetelor lor. Campania aduce tuturor clienților mii de produse la cel mai mic preț garantat, indiferent dacă își fac cumpărăturile în magazin, prin Bringo sau de pe carrefour.ro, continuând propunerile promo pe care le facem sub umbrela creativă Top 100 produse HIT pe parcursul întregului an.", menționează Roxana Cernica, Director Dezvoltare Comercială Omnicanal, Carrefour România.

Indiferent cine va obține titlul de cel mai mare HIT, după votul publicului, un lucru este sigur: clientul e mereu câștigător. Fie că alege produsele mult dorite la cele mai mici prețuri garantate, că optează pentru alte oferte aniversare de neratat sau câștigă vouchere de cumpărături cadou, clienții se vor bucura constant de prețuri și oferte demne de cele mai mari concerte.

Pentru extra distracție și extra beneficii, până la finalul lunii mai, clienții care accesează platforma campaniei și votează hitul preferat pot intra în tragerea la sorți care stabilește câștigătorii celor 100 de vouchere de cumpărături de 100 de euro. Condiția este ca HITul votat de ei să fie cel mai popular dintre cele trei. 

Luna HIT este parte dintr-un demers amplu de promoții constante și măsuri anti-inflație pornit de către Carrefour, prin care răspunde nevoilor dinamice ale clienților, sute dintre produsele preferate ale românilor găsindu-se în ofertele săptămânale. Odată cu această campanie, beneficiază de prețuri promoționale, prin platforma de loialitate Act For Good, și produsele din categoria marcă proprie. Printre acestea se numără TEX - marca proprie de îmbrăcăminte, gamele de produse de îngrijire personală, îngrijire bebe, curățenie, casă, auto și grădină. Clienții Carrefour se pot bucura de prețuri mai mici și la  produsele vedetă din gama electrocasnicelor, cum ar fi televizoare, aspiratoare sau mașini de spălat.

Clienții pot achizitiona aceste produse promoționale din orice hipermarket, supermarket și magazin Express aflat în lista Magazinelor participante, inclusă în Regulamentul campaniei.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite