Ordonanţa militară nr. 7 interzice zborurile către şi dinspre 9 ţări. Care sunt excepţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marcel vela live

Amploarea pe care au luat-o cazurile de Covid - 19 din România au determinat autorităţile să ia noi măsuri, inclusiv interdicţia zborurilor spre şi dinspre 9 state, cu anumite excepţii.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, împreună cu secretarii de stat Raed Arafat şi Ioan Despescu au prezentat sâmbătă principalele măsuri cuprinse în Ordonanţa miklitară nr. 7:

„Altă decizie a fost cu privire la situaţia internaţională. Multe ţări au intrat în zona roşie, am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Belgia, Elveţia, SUA, UK, Irlanda, Olanda, Turcia şi Iran, în şi din aceste ţări, pentru 14 zile, începând cu 5 aprilie, ora 23:00. 

  

Evident că la fel că şi în deciziile anterioare, această restricţie nu se aplică zborurilor de transport marfă, corespondenţă, zboruri umanitare sau care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi aterizările tehnice necomerciale. 

  

-Avem şi o veste bună: am primit o solicitare de transport şi am introdus un articol care va permite zboruri pentru transportul lucrătorilor sezonieri din România către alte state. Aceste zboruri nu se referă la domeniul sanitar şi al muncii în zonă asistenţei sociale. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite