Oil Terminal Constanţa majorează salariile angajaţilor cu 210 lei. De când vor creşte remuneraţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O companie din Serbia va aigura 30% din activitatea Oil Terminal

Compania de stat Oil Terminal, operatorul terminalului petrolier de la Constanţa, anunţă că va creşte salariile angajaţilor săi cu 210 lei, începând cu data de 1 mai. Decizia mai trebuie să fie aprobată de adunarea general a acţionarilor.

„Actul adiţional nr. 1/2017 încheiat între conducerea societăţii şi sindicatul Oil Terminal intră în vigoare începând cu data de 01.05.2017 şi prevede o majorare a salariilor de încadrare ale angajaţilor societăţii cu contract individual de muncă în vigoare la data aplicării efective a majorării cu suma de 210 lei”, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, salariile vor creşte cu 210 lei, de la 1 mai, iar majorările li se vor aplica angajaţilor încadraţi cu contract individual de muncă la acea dată. Cu toate acestea, decizia mai trebuie să fie aprobată de adunarea generală a acţionarilor a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017.

Oil Terminal, care are aproape 1.000 de angajaţi, a înregistrat în 2016 un profit net de 17 milioane lei şi o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% faţă de anul anterior.

Compania, care operează unul dintre cele mai mari terminale maritime petroliere din sud-estul Europei, este deţinută în proporţie majoritară de statul român prin Ministerul Energiei, care are o participaţie de 59,6%, restul de 40,3% fiind deţinuţi de alţi acţionari.

Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti şi are o capitalizare de 112,1 milioane lei. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite