Noul şef al delegaţiei FMI în România s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu consilierul prezidenţial pentru politici economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biroul local al FMI a anunţat luni că mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir
Biroul local al FMI a anunţat luni că mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir

Reza Baqir, noul şef al delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI) în România, a avut joi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu consilierul prezidenţial pentru politici economice şi sociale, Cosmin Marinescu, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

„Discuţiile au vizat cele mai importante evoluţii ale economiei României, perspectivele pozitive ale economiei pentru următoarea perioadă, dar şi anumite riscuri care pot afecta potenţialul de creştere economică al României“, au arătat sursele citate de Agerpres.

Întrevederea de la Palatul Cotroceni face parte din runda de întâlniri de prezentare şi de lucru pe care noua echipă a FMI le-a solicitat autorităţilor române, dar şi din seria de discuţii care preced misiunea de evaluare pe care Fondul o va avea în luna martie.

Sursele citate au precizat că FMI urmează să solicite primirea de către preşedintele Klaus Iohannis pentru prezentarea concluziilor misiunii din martie.

Biroul local al FMI a anunţat luni că mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir. Reza Baqir se află în vizită la Bucureşti până vineri.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri