Moda preţurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceasurile nu mai sunt folosite de mult timp doar pentru a afla ce oră este. Cele de buzunar, care erau la mare modă în secolul trecut, au fost înlocuite cu ceasurile de mână, accesorii extrem de

Ceasurile nu mai sunt folosite de mult timp doar pentru a afla ce oră este. Cele de buzunar, care erau la mare modă în secolul trecut, au fost înlocuite cu ceasurile de mână, accesorii extrem de scumpe şi care trebuie asortate cu îmbrăcămintea şi personalitatea celui care le cumpără. La un costum clasic, merge un ceas clasic, cu o curea din piele, şi un mecanism plat, în timp ce la o costumaţie sport, o brăţară de metal sau de pânză cu un ceas dotat cu busolă, cronometru şi termometru este cel mai potrivit.

Helvetansa
Cel mai scump: modelul Limelight PIAGET. Preţ: 105.000 RON. Detalii tehnice: Este cel mai nou model al Casei elveţiene Piaget. Este un ceas de damă, în aur alb de 18 carate înnobilat de 124 de briliante. Mecanismul extraplat, de doar 2,15 mm, are rezervă de funcţionare 40 de ore. Carcasa de dimensiuni generoase este în formă tonneau. Capacul este din cristal safir, iar brăţara, din aur de 18 carate. Cel mai ieftin: TISSOT - Stylist BB. Preţ: 433 RON. Detalii tehnice: Este un model clasic, din oţel inoxidabil, cu un mecanism cuarţ şi geam din cristal safir.

Genimpex
Cel mai scump: marca Mariner Chrono. Preţ: 1.911 RON. Detalii tehnice: Ceasul are un mecanism automatic ETA Valjoux 7750 Chrono, geamul de cristal dur, etanşeitate de 10 atmosfere, cadran alb, indicatoare index. Este dotat cu trei conoare aferente a două baze de timp, coroniţă remontare înşurubată, curea din piele şi linetă fixă pentru programarea unor durate de timp speciale. Cel mai ieftin: marca Atlantic. Preţ: 208 RON. Detalii tehnice: Este un ceas bărbătesc, cu mecanismul cuarţ ETA F06.111, etanşeitate 3 atmosfere, cadran alb, indicatoare index, curea din piele neagră. La acest preţ există mai multe modele care diferă prin culoarea cadranului sau indicatoare.

Galt
Cel mai scump: marca Omega. Preţ: 49.200 RON. Detalii tehnice: Ceasul face parte din colecţia DeVille Co-Axial, are o carcasă din aur de 18 carate şi o brăţară din acelaşi material. Brăţara este ţesută din zale individuale. Mecanismul Co-axial este automatic. Capacul este gravat cu simbolul colecţiei DeVille, iar carcasa este numerotată individual. Cel mai mic preţ: modelul Omega Constellation. Preţ: 208 RON. Detalii tehnice: Carcasă şi brăţară din oţel, cu geam de safir, etanş de 50 m, şi un mecanism elveţian cuarţ cu precizie excepţională.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite