Microsoft ├«┼či restr├ónge afacerile din Rusia. Sute de angaja┼úi vor fi afecta┼úi

0
0
Microsoft
Foto: Arhiv─â Adev─ârul

Microsoft a anun┼úat ├«n cursul acestei s─âpt─âm├óni c─â ├«┼či va restr├ónge substan┼úial afacerile din Rusia, al─âtur├óndu-se unui lung ┼čir de companii care ├«┼či reduc expunerea sau se retrag din aceast─â ┼úar─â dup─â invazia ├«n Ucraina, transmite Reuters.

Cu toate acestea, compania a declarat c─â ├«┼či va ├«ndeplini obliga┼úiile contractuale existente cu clien┼úii ru┼či, ├«n timp ce suspendarea noilor v├ónz─âri, care a fost anun┼úat─â la ├«nceputul lunii martie, r─âm├óne ├«n vigoare.

ÔÇ×Ca urmare a schimb─ârilor aduse perspectivelor economice ┼či a impactului asupra afacerii noastre din Rusia, am luat decizia de a reduce semnificativ opera┼úiunile noastre ├«n RusiaÔÇŁ, a declarat un purt─âtor de cuv├ónt al Microsoft, transmite News.ro

Bloomberg News, care a scris prima oară despre acest subiect, a declarat că peste 400 de angajaţi vor fi afectaţi.

Mai multe companii importante, inclusiv Apple, Nike┬á ┼či Dell Technologies, au rupt leg─âturile cu Rusia.

De la sf├ór┼čitul lunii mai nici site-ul ┼či aplica┼úia Netflix nu mai sunt disponibile ├«n Rusia. ÔÇ×Aceasta este materializarea retragerii de pe pia┼úa rus─â, anun┼úat─â ├«n martieÔÇŁ, declar─â AFP Netflix.

Platforma american─â a a┼čteptat sf├ór┼čitul unui ciclu de facturare pentru a bloca platforma ├«n Rusia, preciza Netflix. Mijloacele de plat─â emise de c─âtre b─ânci ruse┼čti nu au putut fi folosite din cauza sanc┼úiunilor impuse Rusiei de c─âtre Occident.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite