Articol publicitar

Metode de plată la casele de pariuri online

Publicat:

Casele de pariuri online impresionează, în mod obișnuit, cu o mulțime de avantaje. Așa se explică popularitatea de care se bucură casele de pariuri online. Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de casele de pariuri online este reprezentat de gama variată de metode de depunere și de retragere.

image

Prin urmare, dacă și tu te întrebi care sunt metodele de plată la casele de pariuri online, atunci ai ajuns la locul potrivit. Îți vor fi prezentate și ție în rândurile următoare. Descoperă-le și tu!

Plata cu cardul

Dacă ai un card de credit sau de debit, atunci află că ești norocos. Îl vei putea folosi pentru a efectua plăți la cele mai multe dintre casele de pariuri online care activează în România.

A devenit o obișnuință să faci plăți online cu cardul, așa că cel mai probabil ai mai experimentat această metodă de plată până acum. Drept urmare, de ce să nu folosești plata cu cardul și atunci când folosești platforma unei case de pariuri?

Odată ce ai efectuat prima depunere cu cardul, poți salva datele acestuia astfel încât următoarele operațiuni să poată fi efectuate fără a mai introduce datele cardului.

În general, plățile efectuate cu cardul bancar au loc în mod instant, așa că nu vei avea prea mult de așteptat pentru a te bucura de banii depuși sau de primele câștiguri.

Transfer bancar

O altă metodă de plată ce beneficiază de foarte multă popularitate este reprezentată de transferurile bancare. Multe dintre persoanele care au un cont bancar, dar nu sunt obișnuite să folosească un card bancar ori evită să îl folosească pe internet, aleg să facă plățile prin transfer bancar. Totul se întâmplă în aplicația de pe telefonul mobil, așa că... de ce nu?

Atât depunerile cât și retragerile pot fi efectuate prin transfer bancar, așa că ar trebui să ai în vedere și această metodă de plată.

Totuși, trebuie să știi că depunerile nu au loc instant, ci va trebui să aștepți între 1 și 5 zile lucrătoare. Retragerile durează, la rândul lor, mai mult. Drept urmare, este o metodă de plată recomandată persoanelor cu o mai generoasă răbdare.

Skrill

Cauți un serviciu de plăți online cât mai simplu de folosit și cât mai avantajos? Skrill ar putea fi acela. Poate fi folosit inclusiv pentru depuneri cât și pentru retrageri, iar nu puțini sunt pariorii familiarizați cu acest serviciu.

Skrill este mai degrabă un portofel online, pe care îl vei putea crea doar dacă deții un card bancar. Totuși, dacă nu ești fan al ideii de a folosi datele cardului tău bancar pe internet, Skrill reprezintă o alternativă excelentă pe care merită să o ai în vedere.

Paysafecard

Serviciul Paysafecard este adesea folosit ca metodă de plată la multe case de pariuri online. Acesta este și motivul pentru care multe agenții au ales să includă în ofertă această metodă de plată.

În general, poți cumpăra un astfel de Paysafecard de la aparatele tip PayPoint pe care sigur le poți găsi și în orașul tău. Primești un cod pe care îl vei folosi apoi pentru a efectua o depunere.

Ai putea opta pentru această metodă de plată atunci când nu te încânta ideea de a folosi datele personale pentru a efectua o depunere pe site-ul unei case de pariuri online.

Paysafecard prezintă însă și un dezavantaj: faptul că poate fi folosit doar pentru depuneri nu și pentru retrageri. Totuși, nu este un dezavantaj mare. Cel puțin nu atât timp cât sunt disponibile atât de multe metode de retragere.

Plata în agenție

În final, mai există opțiunea de a efectua plățile direct în agențiile fizice. Sunt case de pariuri care au și sedii fizice în marea majoritate a orașelor din țară, așa că pariorii preferă să meargă să facă plățile și retragerile direct la ghișeu.

Totuși, există un dezavantaj în ceea ce privește plățile în agenție: faptul că nu toate casele de pariuri online au și agenții fizice.

Acestea sunt, așadar, câteva dintre cele mai des folosite metode de plată la cele mai importante case de pariuri online. Sigur vei găsi și case de pariuri care oferă mai multe sau mai puține metode de plată, însă acestea de mai sus nu vor lipsi.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite