Articol publicitar

Marmur Art - de peste 15 ani în domeniu, oferă marmură, travertin şi granit la preţuri de producător

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul pietrei naturale , Marmur Art una din cele mai mari firme din ţară oferă o gamă variată de produse din marmură, travertin, granit,  piatră naturală şi stocuri reale  de peste 30 000 metri pătraţi  aducând frumosul în orice spaţiu la preţuri fără concurenţă şi calitate superioară.

Marmur Art este o firmă producătoare de marmură care a fost înfiinţată în anul 1994, şi care la ora actuală este dotata cu tehnologie moderna şi dispune de personal calificat în acest domeniu, ceea ce îi conferă posibilitatea de a realiza produse competitive din marmură şi granit atât pe piaţa internă şi externă.

În cadrul societăţii funcţionează o secţie artistică ce produce modele de mozaic anticat, artistic, comercial dar şi alte decoraţiuni interioare (placaje, mobilier baie, blaturi de bucătărie, glafuri, trepte şi contratrepte pentru scări) cu termen de livrare foarte scurt. Marmur Art deţine o tehnologie moderna de prelucrare a pietrei naturale, de origine italiană, având o capacitate mare de producţie. Pe piaţă sunt foarte puţini cei care fac producţie de calitate în piatra natural.

Marmur Art este unul dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de piatră naturală din ţară.

Marmur Art reprezintă cea mai bună alegere atunci când vreţi ca distincţia personalităţii dumneavoastra să se contopeasca la nivel de artă în obiectele care vă înconjoară acasă sau dacă doriţi să puneţi bazele sediului viitoarei afaceri.

advert

Apelaţi cu încredere la serviciile profesionale de prelucrare şi vânzare a marmurei, granitului şi a altor roci naturale! Marmur Art vă garantează seriozitate şi produse de înaltă calitate cât şi servicii de transport.  De asemenea, din dorinţa de a oferi servicii complete firma dispune de un întreg departament de montaj specializat. Totodată, pentru clienţii fideli sau cei care recomandă mai departe Marmur Art există si o serie de cadouri speciale.

Cele mai avantajoase preţuri!

Marmur Art propune preturi atractive pentru marmură, travertin, granit fiind importator direct din ţările de provenienţă ale acestora .

Profitaţi acum de cele mai avantajoase preţuri pentru marmură şi comandaţi produsele dorite. Echipa de profesionişti Marmur Art este gata oricând să execute obiecte şi produse de calitate adaptate locuinţei dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii privind preţurile pentru produsele din piatra naturală realizate de Marmur Art,  puteţi intra în contact direct cu compania  la numerele de telefon 0742.088.833 / 0249.438.070 sau la adresa de e-mail: marmur@marmurart.ro  cât şi pe siteul cu vânzare online: www.marmurart.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite