Articol publicitar

Magic LED propune becurile de tip LED ca alternativă sigură şi economică

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
MagicLed

Sursele de iluminat LED vor înlocui  în timp becurile clasice, dar şi pe cele aşa zis economice. Cu o eficienţă mult mai mare în ceea ce priveşte consumul de energie, becurile tip LED oferă beneficii importante  atât economice, cât şi pentru sănătate datorită lipsei gazelor toxice prezente în becurile economice, dar şi calităţii luminii pe care o emit.

Produsele de iluminat cu LED sunt relativ noi pe piaţa din România, dar  foarte populare la nivel internaţional datorită beneficiilor evidente pe care le oferă.

MagicLed.ro este unul dintre magazinele online locale ce propune trecerea la surse de iluminat cu LED mai ales datorită beneficiilor pe care acestea le aduc asupra sănătăţii.

MagicLed.ro nu se limitează doar la a comercializa produse de top. Compania vine către publicul larg cu o susţinută activitate de educare şi informare în legătură cu avantajele soluţiilor LED. Pe lângă materialele informative puse la dispoziţie celor interesaţi, în showroom-ul MagicLed.ro din Bucureşti puteţi asista la demonstraţii, teste comparative şi măsurători care evidenţiază avantajele acestor produse.

De ce să alegeţi surse de iluminat cu LED

Becurile cu LED funcţionează foarte bine chiar dacă le spargeţi din greseală. Acestea nu conţin substanţe nocive cum ar fi mercurul , regăsit în becurile economice. Totodată, sursele de iluminat LED nu emit radiaţii UV spre deosebire de restul surselor de iluminat.

Fluctuaţiile luminii, atât de supărătoare la tuburile cu neon tradiţionale, induc oboseală, provoacă dureri de cap şi deteriorează văzul. Conform MagicLed.ro, toate aceste efecte sunt eliminate prin simpla inlocuire a acestora cu noile tuburi LED.

Printre beneficiile surselor de iluminat cu LED se numără fiabilitatea şi rezistenţa la factorii externi. Sursele de lumină LED pot fi utilizate în aproape orice mediu, iar durata de viaţă se apropie în cele mai multe cazuri de 50.000 de ore de funcţionare continuă la intensitate maximă, urmând ca apoi aceasta să scadă în timp. Cu aprindere imediată, uşor de instalat şi puternice, becurile, tuburile şi spoturile LED reprezintă o alternativă viabilă la becurile economice cu care ne-am obişnuit în ultimii ani.

Sfaturile MagicLed.ro pentru a alege sursele de iluminat LED

Alegerea unui bec nu trebuie făcută la întâmplare şi nicidecum doar pe criterii de cost. Fiecare tip de bec este caracterizat de energia consumată, fluxul luminos emis, tipul de lumină generat şi eficienţă. Toate aceste detalii pe care tindem să le ignorăm, au efecte imediate sau pe termen lung asupra stării de confort şi sănătăţii noastre.

Doriţi să exploraţi varianta surselor de iluminat LED, dar nu ştiţi ce să alegeţi? Iată câteva criterii pe care trebuie să le luaţi în considerare pentru a face o alegere potrivită:

  • Destinaţia sursei de iluminat: interior/exterior. Elementul decisiv în acest caz îl constituie gradul de protecţie IP al produsului care indică rezistenţa la umiditate şi praf.
  • Utilitatea: casnică, lumină de lucru în birouri sau industrială (lumină rece, caldă sau neutră). Pentru fiecare există recomandări, dar dincolo de aceste convenienţe, este important să ştiţi cu care tip de lumină vă simţiţi cel mai confortabil. Pe de altă parte, fiecare încăpere poate avea un alt tip de lumină: lumină rece în bucătărie, lumină caldă în sufragerie şi exemplele pot continua.
  • Tipul de soclu: valabil pentru spoturi, becuri şi tuburi. Înainte să comandaţi, este bine să verificaţi ce tip de soclu se potriveşte  plafonierei sau lustrei dumneavoastră.
  • Cantitatea de lumină necesară. Există normative care indică cantitatea şi tipul de lumină necesar desfăsurării oricărui tip de activitate în conditii optime şi care să nu afecteze sub nicio formă sănătatea persoanelor care o desfăşoară.

Eficienţa luminoasă, calculată în lumeni/watt, reprezintă cantitatea de lumina emisă de un corp la un Watt consumat. Majoritatea produselor cu LED au eficienţa de 80 lumeni pe Watt, iar în oferta Magic LED există şi becuri cu o putere de 100 lumeni/Watt. Becurile incandescente, de exemplu, ating o eficienţă de doar 12 lumeni/Watt, iar becurile economice au o eficienţă de 40-50.

Magic LED, o sursă de informare şi învăţare

Magic LED îşi propune să fie un prieten al consumatorilor, ajutându-i pe aceştia să înţeleagă şi să aibă acces la această tehnologie necesară, durabilă şi economică. Printr-o strategie distinctă şi parteneriate cu mari companii producătoare de LED-uri din întreaga lume, Magic LED oferă pe piaţa din România produse accesibile tuturor consumatorilor. În plus, compania oferă consultanţa necesară pentru ca aceştia să înţeleagă utilitatea surselor de iluminat cu LED şi să facă alegerea potrivită.

Conform Magic LED, cererea de produse de iluminat de tip LED diferă de la un segment de piaţă la altul. Pentru segmentul rezidenţial, becurile şi spoturile reprezintă elementele de interes, iar pentru segmentul public (clădiri birouri, spaţii comerciale, saloane de înfrumuseţare, farmacii, bănci etc.) cererea este mai consistentă pentru tuburile cu LED, dar şi pentru becurile de putere mai mare: 15W, 20W şi 40W.

Cei interesaţi pot afla mai multe pe MagicLed.ro sau pot vizita showroom-ul Magic LED de pe B-dul Ion Mihalache, Nr. 42-52, Bl. 35, Parter, Sector 1, Bucureşti. Bineinţeles, puteţi apela şi telefonic la nr. 0371.426.009 unde un specialist Magic LED este gata să vă sfătuiască. În cadrul showroom-ului, echipa Magic LED poate oferi demonstraţii pentru a scoate în evidenţă calitatea acestor produse. Tot în showroom veţi găsi răspuns la orice întrebări legate de eficienţa luminoasă, intensitatea luminoasă, fluxul luminos sau temperatura de culoare.

Magic LED comercializează o gamă variată de produse de iluminat atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru cel public: spoturi, becuri, plafoniere, reflectoare, corpuri şi accesoriile aferente acestor produse atât de necesare pentru a aduce cât mai multă lumină sănătoasă în viaţa dumneavoastră la un preţ avantajos.

Magic LED vă oferă eficienţă luminoasă maximă la preţuri accesibile.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite