Lidl își reduce programul de funcționare. La ce oră se închid magazinele

0
Publicat:

Lanțul de magazine Lidl a anunțat că începând de luni, 26 septembrie, va reduce programul de funcționare în toate magazinele sale.

Lidl a anunțat vineri care va fi noul program de funcționare
Lidl a anunțat vineri care va fi noul program de funcționare

„Din 26 septembrie 2022, Lidl România modifică orarul de funcționare al magazinelor din toată țara. Astfel, toate magazinele vor avea același program, după cum urmează:

• Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00

• Duminică: 08:00 – 19:00*

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul magazinelor este disponibil pe www.lidl.ro și în aplicația Lidl Plus.

Lidl România își așteaptă în continuare clienții cu o gamă variată de produse de calitate și proaspete la prețuri Lidl, precum și promoții și oferte atractive”, a anunțat retailerul.

În prezent, programul magazinelor Lidl este cu circa 2 ore mai mare, respectiv:

Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00

Duminică: 08:00 – 21:00

În urma adoptării OUG 119/2022, care a intrat în vigoare la 1 septembrie, operatorii lanțurilor de magazine nu mai beneficiază de plafonarea prețului la energie la 1 leu/kW.

Facturi prea mari la energie

După 1 septembrie, lanțurile de magazine plătesc prețul pieței. În urma solicitărilor din piață ca marii comercianți de produse alimentare să beneficieze în continuare de plafonarea prețului la energie electrică, parlamentarii ar urma să ia o decizie la dezbaterea care va aproba OUG 119. 

În plus, Lidl nu ar mai oferi încărcare electrică gratuită pentru mașini. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite