Iohannis, către antreprenorii români: Fiţi proactivi! Avem nevoie de materiale de protecţie. Suntem interesaţi să promovăm produse româneşti

0
0
Klaus Iohannis le solicită antreprenorilor să vină cu idei FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis le solicită antreprenorilor să vină cu idei FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat luni un apel către antreprenorii români să fie proactivi şi să vină cu idei către Guvern, pentru că în această perioadă avem nevoie de materiale de protecţie, iar statul este interesat să promoveze produse româneşti.

„Am început deja cu câteva săptămâni în urmă să identificăm producători româneşti, care vin şi oferă astfel de materiale. Primele rezultate nu au întârziat să apară. Am aflat astăzi că deja există producători de-ai noştri care s-au reprofilat care vor produce măşti, alţii vor produce halate de protecţie pentru medici, alţii deja încep să lucreze la materiale mai complicarte, de exemplu la ventilatoare, care sunt absolut necesare pentru secţiile de urgenţă. Cu această cocazie mă adresez antreprenorilor. Fiţi proactivi! Veniţi cu idei către guvernanţi, pentru că suntem interesaţi să promovăm produse româneşti în această perioadă cu precădere. Este o oportunitate foarte bună pentru mediul românesc. Avem nevoie de aceste materiale, avem nevoie de această oportunitate”, a declarat Klaus Iohannis.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite