Investiţie uriaşă făcută de fraţii Pavăl. Au cumpărat o vilă de 5 milioane de euro lângă palatul lui Gigi Becali

Investiţie uriaşă făcută de fraţii Pavăl. Au cumpărat o vilă de 5 milioane de euro lângă palatul lui Gigi Becali

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman şi unii dintre cei mai bogaţi români, lucrează la consolidarea, restaurarea şi refuncţionalizarea casei negustorului Nicolae Hlebnikian din centrul Bucureştiului, cumpărată cu circa 5 milioane de euro într-o tranzacţie record, informează Profit.ro.

Potrivit sursei citate, vila interbelică va fi folosită ca sediu pentru companiile holdingului.
 
Lucrările începute de investitor prevăd şi recompartimentarea şi refacerea instalaţiilor. Restaurarea imobilului monument istoric de clasa B este asigurată de arhitecta Cătălina Preda, proprietara biroului de arhitectură CPCP Studio, transmite Profit.ro.
 
Construcţia este realizată de firma CID Corporate Construct din Pantelimon şi trebuie finalizată până în octombrie 2023.
 
„Vila Hlebnikian din Capitală va fi transformată în sediu pentru companiile din grupul Pavăl Holding“, au transmis, reprezentanţii Dedeman, care are sediul central în Bacău.
 
Vila, cu o suprafaţă de peste 2.800 metri pătraţi construiţi, dispune de 31 de camere, 15 băi şi este prevăzută cu lift. Suprafaţa utilă a casei este de 1.520 de metri pătraţi şi are la dispoziţie un teren de 1.405 metri pătraţi.
 
Are ca anexe un garaj de 312 metri pătraţi, construit în 1940 şi aflat, acum, în curs de demolare, o magazie şi un adăpost antiatomic. 
 
Vila interbelică a fost scoasă la vânzare cu un preţ de pornire de 5,2 milioane de euro prin intermediul casei de licitaţii Artmark Historical Estate şi adjudecată la circa 5 milioane de euro, în cea mai mare tranzacţie cu locuinţe a anului 2018, potrivit surselor Profit.ro. 
 
Chiar lângă această vilă, la numărul 1, se află palatul cumpărat în 2006 cu 7 milioane de dolari de patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, de la moştenitorul industriaşului Max Auschnitt.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările