Aveţi acţiuni reziduale la SIF Banat-Crişana? Societatea vrea să le răscumpere

Aveţi acţiuni reziduale la SIF Banat-Crişana? Societatea vrea să le răscumpere

Consiliul de Administraţie al Societăţii de Investiţii Financiare (SIF) Banat-Crişana SA anunţă convocarea  adunării generale extraordinară a acţionarilor, pentru data de 10 octombrie 2016, ora 10.00, la sediul societăţii din Arad, având pe ordinea de zi aprobarea derulării unui nou program de răscumparare a acţiunilor proprii de către societate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programul de răscumpărare se va desfăşura „cu respectarea prevederilor legale aplicabile şi care să nu depăşească un număr maxim de 20.000.000 de acţiuni“, se arată într-un comunicat al SIF Banat-Crişana.

Interes maxim în rândurile investitorilor

„Suprasubscrierea de peste 4,5 ori a programului de răscumparare de acţiuni, care tocmai s-a încheiat, ne-a certificat interesul major al acţionarilor SIF Banat Crişana pentru astfel de mecanisme bursiere.
Succesul primului program de răscumparare ne-a determinat să continuăm acest demers, pe care îl readucem în faţa acţionarilor pentru aprobare“, a declarat Bogdan Drăgoi, preşedintele Consiliului de Administraţie şi director general al SIF Banat Crişana.

De asemenea, tot astăzi s-a desfăşurat şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, în cadrul căreia s-a decis modificarea Actului Constitutiv al societăţii, în sensul reducerii numărului membrilor Consiliului de Administraţie de la 7 (şapte) la 5 (cinci) membri, cu aplicabilitate de la data de 24.04.2017 – data încetării mandatului actualului Consiliu de Administraţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările