Articol publicitar

Închiriere mașină prin abonament cu plată lunară: ce trebuie să știi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai o problemă și ești nevoit să închiriezi o mașină timp de câteva luni? Cu siguranță, nu cauți doar o firmă  de închirieri auto, ci și un raport calitate-preț avantajos și o colaborare transparentă. Din fericire, noi avem soluția la problemele tale și te vom ajuta cu câteva informații utile și o recomandare.

image

Află acum de ce opțiunea de abonament pentru închiriere auto, cu plată lunară este opțiunea cea mai avantajoasă și care sunt beneficiile de care te poți bucura.

Abonamentul de Închiriere Auto este soluția optimă

Se întâmplă de multe ori să existe anumite avarii ale mașinii personale și să fii nevoit să apelezi la servicii de închiriere auto. Adesea, multe persoane se gândesc la costuri suplimentare, angajamentul la anumite contracte pe termen lung și multe alte impedimente, pe care nimeni nu și le dorește.

Nu mai este nevoie să îți faci aceste griji, pentru că ne-am gândit la toate atunci când vine vorba de serviciile de inchirieri auto pe termen lung. Ce spui de posibilitatea de a opta pentru un abonament lunar pentru închirierea oricărui tip de mașină? Fie că ai nevoie de o mașină de dimensiuni mari sau mici, perfecte pentru drumuri prin oraș sau cele cu distanță mare, costurile sunt aceleași.

Nu va trebuie să îți faci griji cu privire la posibilitatea unor costuri suplimentare, garanții sau plata mentenanței mașinii alese. Toate acestea sunt incluse în abonamentele cu plată lunară!

Consultanță 24/7 și Fără Costuri de Mentenanță

Una dintre grijile principalele ale persoanelor care doresc să închirieze o mașină sunt costurile ascunse, care sunt practicate adesea. Nu numai că există transparență 100% pentru abonamentele auto, dar sunt eliminate garanțiile și angajamentele pe termen lung.

Știm că este vorba de satisfacerea nevoii de mobilitate, dar ai șansa să încerci mașini diverse dintr-o flotă auto variată. În plus, compania plănuiește cresterea acesteia, prin alte câteva modele de Megane e-Tech, mașini electrice performante, pe care le poți închiria începând cu anul 2023.

Alte beneficii suplimentare privesc includerea avantajelor, precum sunt acoperirea de către firmă a mentenanței, plății rovinietei, schimburilor pentru cauciucurile de iarnă, ITP  - costuri deductibile integral. În plus, sunt incluse și serviciile de înlocuire auto. Astfel că, nu vei avea parte de costuri neașteptate sau alte procese complicate, ci de un parteneriat transparent și consultanță în permanență, pentru orice tip de problemă.

Te-ai convins de avantajele unui leasing operational auto? Vezi ce automobile sunt incluse în flota auto, care este cea mai bună opțiune pentru tine și ce costuri implică. Dacă te-ai răzgândit cu privire la modelul mașinii alese, ai posibilitatea schimbării acesteia fără perceperea unor costuri suplimentare.

Bucură-te de flexibilitate și costuri avantajoase cu abonamentul auto!

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite