VIDEO Un clip controversat de prezentare a unei locuinţe din Australia a devenit viral. Agenţia imobiliară a şters filmuleţul după reacţiile stârnite

VIDEO Un clip controversat de prezentare a unei locuinţe din Australia a devenit viral. Agenţia imobiliară a şters filmuleţul după reacţiile stârnite

Raunchy Australian, o companie australiană imobiliară, a publicat un videoclip de promovare a unei proprietăţi pe care l-a şters în urma reacţiilor provocate în rândul internauţilor, relatează CNN. Imaginile surprind un cuplu dansând într-o proprietate din Padstow, o suburbie a oraşului Sidney din Australia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Videoclipul, devenit viral pe reţelele sociale, a fost produs de compania LJ Hooker.
 
Mişcările senzuale şi tendenţioase demne de un videoclip de muzică R&B au stârnit remarci ironice, iar reprezentaţii agenţiei imobiliare au recunoscut că strategia de comunicare adoptată "a ratat promovarea brand-ului".
 
Chiar dacă agenţia a şters filmarea, internauţi au reîncărcat materialul video, permiţând mai multor spectatori să se amuze în continuare.

 
Filmul arată un bărbat care soseşte într-o maşină sport la proprietate. O femeie atrăgătoare îl întâmpină. Publicul e invitat apoi să facă un tur al proprietăţii scoase la vânzare, îmbiat fiind de unduirile erotice ale cuplului pe cale să se retragă spre dormitor.
 
„LJ Hooker Bankstown deraiază cu totul", a scris un utilizator Twitter, citat de CNN.
 
Alţii au remarcat că în fotografiile înrãmate din living sunt alte persoane decât cele din clip şi au încercat să găsească explicaţii: "Este o aventură sau îşi fac de cap în timp ce vânzătorul este afară?", a mai adăugat un al internaut citat de publicaţia americană.
 
Se pare însă că popularitatea filmului a depăşit aşteptările companiei de a comercializa proprietatea.   
 
„LJ Hooker Bankstown caută mereu noi modalităţi de a comercializa înregistrările noastre, dar de data aceasta am ratat ţinta", a declarat purtătorul de cuvânt într-o declaraţie oferită jurnaliştilor CNN.
 
„Înţelegem că videoclipul nostru difuzat recent pe reţelele  sociale, care promovează una dintre proprietăţile noastre ar putea fi scos din context de către unii comentatori şi  ne cerem scuze. Am eliminat videoclipul de pe canalele noastre media digitale şi sociale“, au mai adăugat reprezentaţii Raunchy Australian.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: