Ikea retrage de pe piaţă un espressor, pentru riscul de pocnire violentă în timpul utilizării. Anunţul pentru cei care au achiziţionat produsul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
espresor ikea

IKEA retrage de pe piaţă espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării.

IKEA le recomandă tuturor clienţilor care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204 (aass), să nu îl mai folosească şi să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

”Întrucât siguranţa este o prioritate principală la IKEA, retragem de pe piaţă espressorul METALLISK cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 şi 2204 (aass), din cauza unui risc crescut de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării. Riscul a crescut după schimbarea materialului şi a construcţiei supapei de siguranţă; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevăzute cu supapă de siguranţă din oţel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unităţilor nu sunt incluse în campania de retragere de piaţă”, precizează compania.

Espressorul METALLISK poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clienţii vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziţiei (bon fiscal).

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite