Articol publicitar

Ghid practic pentru un Crăciun magic: pregăteşte o masă festivă cu un buget de 150 lei

0
0
Publicat:

Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Sărbători şi cea mai importantă sarcină din această perioadă este pregătirea mesei de Crăciun. O misiune aparent dificilă care devine una simplă şi rapidă dacă alegi preparatele premium, de sărbătoare de la Lidl România, partenerul tău de încredere pentru acest Crăciun magic, de poveste.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Lidl România te invită să celebrezi Crăciunul cu bucate alese, din gamele Deluxe şi Favorina, ambele în ediţie limitată. De la mâncăruri festive elegante şi rafinate până la cadouri pentru toţi cei dragi - la Lidl România le găseşti pe toate, la un preţ accesibil.

Specialităţi gourmet pentru un meniu de Crăciun elegant, cu bun gust, accesibil tuturor

Meniul de Crăciun trebuie să surprindă prin eleganţă şi bun gust, nu prin costurile ridicate. Tocmai de aceea, Lidl România propune în acest an produse premium, specialităţi gourmet, din bucătăria internaţională, preparate şi ingrediente inedite care pot fi integrate rapid în reţete de sărbătoare, la prețuri accesibile, toate din gama marcă proprie Deluxe, dar și dulciuri Favorina.

Gama de dulciuri Favorina, surpriza acestui Crăciun magic de la Lidl România

Când spunem Crăciun ne gândim la cozonac, turtă dulce, “Moş Crăciuni” de ciocolată şi tot felul de biscuiţi în forme “de sezon

Astfel, produsele variate din gama Favorina sunt potrivite pentru orice gust sau preferinţă, incluzând şi o selecţie de dulciuri vegane, fără gluten sau fără zahăr.

Masa festivă de la Lidl România cu un buget de 150 lei

Pentru ca lucrurile să fie şi mai simple pentru tine, iată mai jos o idee de meniu de sărbătoare, incluzând numai produse din gamele Deluxe şi Favorina de la Lidl România. Nu uita că pe toate acestea le poţi găsi săptămâna aceasta în magazinele Lidl România, aşa că vezi meniul nostru de mai jos, consultă cataloagele, fă-ţi lista de Crăciun şi bifează cumpărăturile din timp.

Ţi-am lăsat mai jos câteva dintre variantele cu care mergi la sigur, dar în magazine găseşti mult mai multe opţiuni cu care să îţi surprinzi invitaţii.

  • Pentru platoul de aperitive poţi alege o selecţie de mezeluri iberice şi salam cu trufe sau, o variantă încă şi mai avantajoasă, este selecţia de mini aperitive.
  • Dacă alegi pentru felul principal peştele, Lidl România îţi propune file de ton din gama Deluxe, dar la fel de bine poţi opta şi pentru un preparat cu cotlet de porc, la care mai poţi adauga brânză brie şi sos de merişoare.
  • În funcţie de preferinţă, pe acestea le poţi “asezona” cu un vin roşu sec din Bordeaux, Franţa sau cu un vin alb, sec, din Campania, Italia.
  • În ceea ce priveşte deserturile, gama atât de variată de la Favorina îţi oferă lejeritate în alegere. Poţi opta pentru un panettone cu cremă de ciocolată sau o selecţie din turtă dulce.

După cum vezi, este foarte uşor să ai un meniu de sărbătoare delicios, dar şi avantajos ca preţ. Crăciunul tău se va transforma într-unul magic dacă alegi şi anul acesta Lidl România.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite