GALERIE FOTO Adevărul Holding şi-a lansat cel mai tânăr produs din colecţia premium: www.adevarulfinanciar.ro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Ancuţescu, coordonatorul Adevărul Financiar, le-a explicat participanţilor de lansare a platformei care este reţeta succesului în presa economică FOTO David Muntean
Ionuţ Ancuţescu, coordonatorul Adevărul Financiar, le-a explicat participanţilor de lansare a platformei care este reţeta succesului în presa economică FOTO David Muntean

Adevărul Financiar – www.adevarulfinanciar.ro – este noua platformă online de jurnalism economic şi de business a Adevărul Holding, şi îşi propune să facă accesibile şi interesante teme care astăzi sunt tratate mai mult pe înţelesul unui cerc restrâns (cel al specialiştilor) decât al publicului larg.

„De ce mai era nevoie de noi, atunci când pe piaţă există deja ceva ce ar părea similar?
Fiindcă jurnalismul de calitate, economic şi nu numai, va avea întotdeauna ceva de spus cititorului, în special acelui tip de cititor care-şi doreşte să fie mereu informat, mereu în priză, mereu dornic de nou.
Dar şi fiindcă platforma de jurnalism economic Adevărul Financiar oferă toate acestea şi ceva în plus“, a spus Ionuţ Ancuţescu, coordonatorul adevarulfinanciar.ro, în deschiderea evenimentului de lansare.

Atuurile platformei

În opinia lui Ionuţ Ancuţescu, atuurile platformei digitale adevarulfinanciar.ro nu se exprimă doar în cifre cum ar fi cele aproape 36 de milioane de afişări lunare pe care le înregistrează platforma digitală quality Adevărul Holding (care include, pe lângă adevarul.ro, şi site-urile historia.ro, dilemaveche.ro şi, mai nou, adevarulfinanciar.ro) sau cele aproape 3,5 milioane de vizite/lună venite din partea celor interesaţi de informaţie, ci şi în mesajul promovat, în modul în care transmite informaţia, în acuitatea ei.

„Se spune că o minte ascuţită feliază realităţile. Încercăm să ţinem cont de acest lucru şi tocmai de aceea ne propunem să le oferim tuturor celor care ne citesc explicaţii asupra celor ce se întâmplă în jurul nostru, fără a ne poziţiona la un nivel de neînţeles, ci urcând la nivelul omului obişnuit“, a conchis Ionuţ Ancuţescu.

Bonus: Adevărul Financiar Live

Săptămânal, joia, de la ora 14.00, www.adevarulfinanciar.ro le propune celor interesaţi şi o emisiune live transmisă pe internet, ai cărui protagonişti sunt oameni de afaceri români de succes şi proiectele lor.

Evenimentul de lansare al www.adevarulfinanciar.ro a beneficiat de colaborarea dintre tânărul site de ştiri economice şi ARSIS, cel mai mare partener Vodafone.

Prezent la eveniment, Bogdan Dobrescu, director general Arsis Trading, a arătat că firma pe care o conduce a reuşit să se impună pe piaţă nu doar prin cele 160 de magazine existente în România, ci şi prin recenta lansare a unui magazin în versiune digitală, www.arsis.ro, care se bucură de un mare succes.

Magazinul online www.arsis.ro oferă o gamă largă de produse de la ultimele modele de telefoane şi gadgeturi până la cele mai în vogă accesorii.

ARSIS Trading are cea mai mare reţea de magazine telecom, a fost infiinţată în 1991 şi este deţinută de antreprenorul Radu Mirea.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite