FT: Proprietarul OnlyFans a câștigat peste 500 de milioane de dolari în doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu peste 150 de milioane de utilizatori înregistrați, serviciul poate fi deja considerat unul dintre cele mai de succes startup-uri tehnologice britanice din ultimii ani.

OnlyFans se dovedește a fi un start-up tehnologic britanic de foarte mare succes. Foto: Shutterstock
OnlyFans se dovedește a fi un start-up tehnologic britanic de foarte mare succes. Foto: Shutterstock

Proprietarul serviciului OnlyFans, omul de afaceri americano-ucrainean Leo Radvinsky, a câștigat peste 500 de milioane de dolari în 2021 și 2022, conform unui articol publicat joi  de Financial Times și care prezintă situația financiară a companiei cu sediul la Londra.

Documentele mai precizează că profitul înainte de impozitare al OnlyFans pentru anul fiscal 2021 a crescut cu 615% față de aceeași perioadă anterioară - de la 61 milioane USD la 433 milioane USD, iar veniturile serviciului au crescut de la 358 milioane USD la 932 milioane USD. În același timp, utilizatorii platformei în sine au cheltuit în 4,8 miliarde de dolari în 2021, dintre care majoritatea au mers direct la creatorii de conținut.

Cu peste 150 de milioane de utilizatori înregistrați, OnlyFans poate fi deja considerat unul dintre cele mai de succes startup-uri tehnologice britanice din ultimii ani. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite